You are here

Samsung WS-32Z308 tv CXA2165Q csere után néhány percig jó, majd nincs kép.

4 posts / 0 new
Last post
mukso70
mukso70 picture

Sziasztok! Szokásos történet, a tv hidegen csak ki-be kapcsolgatott. A videoproci (CXA2165Q) melegítésére minden ok, simán idul. Rendeltem bele újat, csere után minden a legnagyobb rendben volt néhány napig. A mostani hibajelenség a következő: hidegen bekapcsolom, megjön a kép,szépen indul, néhány percig jól működik, majd szép lassan szellemképes lesz és a képtartalom egésze elkezd jobbra vándorolni, és egyszerűen eltűnik. Eközben az eltérítő rendszer jól dolgozik, a menürendszer megjelenítése teljesen jó. Minden bemenetről ezt produkálja. Ismét a CXA lett gyanús. Létezik hogy az új ic-vel is gond van? Hq-tól rendeltem, onnan nem jött még pocsék áru. Ráadásul véletlenül az egy darab helyett 4-et küldtek, én meg már visszapostáztam nekik a maradékot. Volt ilyen negatív cseretapasztalat valakinél már? Nem tudom rendeljek-e másikat, lehet az egész készlet beteg. Üdv!

Comments
taurus66
taurus66 picture

Kezdhetnéd mondjuk azzal, hogyha rajzot sikerült letöltened a sasszihoz, hogy végigméred a tápjait, nincs-e megfutva valamelyik azt túlfűti esetleg ? Mindenféle hibánál gyanakodj a tápra előszőr, ellenőrizd !
Az eredeti video ic szerintem hibás volt, hq meg szerintem sem küld vacak ic-t !

0

mukso70
mukso70 picture

Szia! Megvan a rajz. Ez az egész tegnap esti történés, soron kívül mentem érte, mindent átfogok nézni. De ez ma estére marad csak. Ez a proci alapból is nagyon melegen üzemel, nem szeretem én az ilyet. Kösz! Üdv!

0

t.guru
t.guru picture

Szia!
Ha gyanús, hogy a melegre változik, akkor fújd meg fagyasztóval és máris kiderül az érzékenysége.

Üdv. : Laci

0