You are here

SANYO_CEM2141PTX-00_A3-B21 már nem aktuális

4 posts / 0 new
Last post
csabafi54
csabafi54 picture

Sziasztok! :)
Ennek a TV-nek nincs meg a távirányítója. A készülék eredeti távirányítójáról szeretnék egy közelképet kérni, ha tud valaki küldeni nekem! Sajnos a hangolását ill. a behangolt adó memorizálását sem ismerem.
A TV előlapján található gombokkal a kép szokásos beállításait, és a hangerőt be tudom állítani, de nem tudom előhívni a hangolás menüt.
Előre is köszönöm a segítségetek!
Üdv.: Csbafi54

Comments
csabafi54
csabafi54 picture

Sziasztok! :)
Újra megpróbálkoztam ennek a készüléknek a hangolásával.
Azt remélem, hogy a csatolt fotók alapján beugrik valakinek a megoldás a vételi sávváltás és a memorizálás procedúráját illetően.
COM3260-as távirányítót használták utoljára a készülékhez, és most én is ezzel próbálkoztam.
Annak a gombnak a néhány másodperces nyomva tartásával sikerült belépni a hangolás menübe amelyiknek a szimbóluma az egyik csatolt képen is látható.
A hangolást a v+ vagy v- gomb folyamatos megnyomásával végre is hajtja a készülék, de vételi sávot nem vált és hiába próbálgattam, nem találtam a távon sem olyan gombot melynek megnyomására ezt végrehajtaná a készülék.
A 2-es menüről, (amelyben gondolom a memorizálást lehet kivitelezni) nem készítettem fotót.
Piros nagy betűkkel kiírja a készülék: SP--
Úgy mint a sávváltás esetében, a memorizálásnál is kipróbáltam egy csomó variációt, de vagy csak én nem jöttem rá a megoldásra, vagy ezzel a távval eleve nem megoldható ez a két funkció.
. Előre is köszönöm a segítséget! :help:
Üdv.: Csabafi54

0

ELKO4
ELKO4 picture

4AA4U1T0055, IRC81246, COM3260. Így keress rá a Googleban. Lesz fotó is.
Amúgy ezeknek a Sanyoknak a programozása roppant furfangosan van megoldva, a minap egy Sanyo előtt egy órát kotlottam mire rájöttem, nyomva kell tartani valamék gombot, vagy ilyesmi lesz.

Üdv.

Tamás

0

csabafi54
csabafi54 picture

Szia Tamás! :)
Köszi az infot! Ha sikerülne az előlapi menü gomb hosszan tartó nyomásával bejutni a hangolásmenübe, az jó lenne! De ezt már csak akkor tudom újra megpróbálni, ha elmegyek a tulajdonosához.
Üdv.: Csaba

0