You are here

SCHNEIDER HIRO-900

7 posts / 0 new
Last post
irokéz
irokéz picture

Üdvözlet Mindenkinek!

A fent jelzett CD lejátszó szervíz utasítását, vagy kapcsolási rajzát keresem.Sajnos a Tanyán nincs fenn,ha valaki ismeri a forrást, kérem, segítsen.

irokéz

Comments
irokéz
irokéz picture

Üdv. a Tisztelt Szaktársaknak!

Nehezet kértem,mert erről a fránya CD lejátszóról semmi használható dokumentumot nem találni.Az a probléma a géppel, hogy STOP üzemben az A/D konverterről négyszög jel szerű zaj kerül a kimenetekre,PAUSE üzemben pedig az álló pick-up által leolvasott monoton jel van a kimeneteken.Mindkét esetben le kellene zárni a vonali kimeneteket, amit szerintem a CPU vezérel.Segítene,ha a CXP1010AQ proc.-ról kapnék egy adatlapot,és aki belefutott ilyesmibe, megosztaná velem tapasztalatait.

irokéz

0

szoke
szoke picture

Szia.
Ezt a procit nem nagyon ismerem, de talán ez nem sokban tér el tőle. Érdemes egy kukkantást rávetni.

Üdv: Szőke

0

irokéz
irokéz picture

Szia Szőke!

Kösz. az infót, ezt a procit én is megtaláltam. A gond az vele, hogy az enyém 64 lábú, ez meg 80.Valószínű ez a jelenlegi legkorszerűbb darab. A készülékbe épített CXP1010AQ több, mint 10 éves,a kevesebb kivezetés mellett kevesebbet is tud,más a környezete is.

irokéz

0

szoke
szoke picture

Szia Irokéz!
Nagyon sajnálom!
Az általad kereset procit meg akár hol keresem, akár hogy, sajnos nincs találat.
Viszont nagyon ismerős ez a proci, mintha már láttam volna valamiben. :hmmm:

Üdv: Szőke

0

irokéz
irokéz picture

Szia Szőke!

Letöltöttem a Tanyáról az egyetlen Schneider CD doksiját, ami természetesen egészen más áramkör-készlettel épült fel, de a kimenet zajvédelme-gondoltam-hasonló lehet.
Igy is van,mindkét kimenetet 1-1 tranzisztor söntöli, amikor a lejátszás áll, és ezeket a rendszervezérlő proc.nyitja egy "H" szint kiadásával PAUSE-STOP üzemmódokban.Ezek után csak a vezérlő jelutat kellett ellenőríznem, egy közbülső kapcsolótranzisztor volt szakadt.Szerencsém volt, lehetett volna proc. hiba is...

Köszönöm az együttműködést!

Üdv:irokéz

0

szoke
szoke picture

Szia Irokéz!
Gratulálok! Szerencsésen megúsztad fillérekből!
:oke:

Üdv: Szőke

0