You are here

SE-2 kis széf kinyitása? Köszönöm, megoldódott a kinyitása.

42 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu picture
*

Sziasztok!

Ma kaptam...Azért adták nekem, mert már régen elfelejtették a kódját, és nem tudják kinyitni. Egyébként üresen zárták be, és a kulcsát sem találják.

Kis széf, ez van ráírva: SE-2. Állítólag 4 számból áll a kódja. Többet nem tudok róla.

Ki lehet ezt nyitni a kód nélkül? Nem tiltott le a sok próbálkozás után? (Azt mondta a hölgy, hogy sokat próbálkoztak a kinyitásával.

Esetleg (10000 kódot beütni túl sok lenne)  belülről ki lehetne nyitni? Ha igen, akkor hogyan lehetne "gyári állapotba" helyezni, hogy használni lehessen utána?) Ha igen, akkor kivágatnám a hátulját... és utána vissza hegesztetném.

Szerk: Ma átvittem a kulcsos barátomhoz. Azt mondta, hogy ehhez nem hagyományos kulcs kell, hanem valami körkulcs. Ezt Ő nem tudja kinyitni. Simán lefúrja a zárbetétet, utána már nyitható lesz az ajtó. Remélem, valamelyik leírásban szerepel, hogyan lehet új kódot beadni, az elektromos kód rész nem fog sérülni. Van neki egy másik ugyan ilyen zárbetétje, (amihez szintén nincs kulcs) azt bele teszi, így ugyanúgy fog kinézni, mint most. Ezentúl majd csak a kóddal lesz nyitható.

Most beszéltünk, a zárbetétet lefúrta, és a kód, amivel bezárták benne volt egy papíron. Még tesz bele másik zárbetétet, és készen lesz.

Köszönöm: formasu

Comments
Inhouse
Inhouse picture
*

Szia!

...a zárbetétet lefúrta, és a kód, amivel bezárták benne volt egy papíron...

Hatalmas!!! laugh

3

formasu
formasu picture
*

Szia.
Ezt mondta az idős hölgy is, akitől kaptam. Beállították a kódot, beletették a széfbe, és utána bezárták. A kódot meg elfelejtették...
Ezerrel kezdődött a kód, tehát csak 2000 alatti próbálkozásra lett volna szükség...

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Akkor a kód biztonságban volt.

3

tibibalogh520
tibibalogh520 picture
***

Biztosan szerepelt a használati utasításban, hogy a beállított kódot irja fel egy papírra, és őrízze biztos helyen... :)
 

7

Jaca
Jaca picture
****

Tegye be a széfbe :)

0

formasu
formasu picture
*

Sziasztok!

Ma voltam a kulcsos barátomnál, és (még egyenlőre kulcsos zár nélkül) szépen működik kódra. Azt mondta, hogy ez a kis széf nem a "10000 Ft-os kategória", hanemn annál sokkal komolyabb.

Azt mondta, hogy a próbálkozásoknak a kinyitására nem (vagy nagyon sok idő után, és csak annak aki tudja mit csinál) lát lehetőséget, esetleg egy módon, egy speciális körkulccsal, és hozzá értő szakival. Még a lefúrás sem volt egyszerű! Egyenként kellett az összes csapot lefúrnia.

Most utána néz, és keres hozzá másik zárat, kulccsal.

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Elvittem a haveromhoz
Gondolod, a betörő nem viszi el a haverjához kifúrni a zárat? (És ha már kinyitották, osztoznak a tartalmán. Legjobb, ha te is csak a kódot tartod benne).

1

formasu
formasu picture
*

Most ez a hozzászólásod ehhez mire volt jó? Akkor egyik kis széf sem ér semmit?

Esetleg valahová szakszerűen lecsavarozva is könnyen el lehet(ne) vinni?

Ez még nem a kínai "szutyok"...

2

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: nem lesz olcsó

Bálint

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Ennyi idő alatt már végigpróbálhattad volna azt a 10000 féle kódot 0000-tól 9999-ig. Én kezdeném a 0000, 1234, 2023, 2024, 9999 és hasonló kézenfekvő kódokkal.

1

Jaca
Jaca picture
****

Csak az a baj, hogy 3 hibás után 5 percre tilt.

0

formasu
formasu picture
*

Szia! Ezt a tiltás dolgot Te találtad meg, így nagyon hosszú ideig tartana a próbálkozás, annyit meg nem érne meg.

Mindegy, köszönöm a segítséget, meg lesz oldva hamarosan. A barátom azt mondta, hogy neki egyszerűbb lefúrni a betétet, mint próbálkozni más módokon. Van ugyanilyen betétje másik, azt bele teszi, és meg sem fog látszani, hogy cserélve lett a betét.

0

kovacsna
kovacsna picture

Hello,

https://www.safegear.com/eos-2-hotel-safe-26l-code-lock.html

Lásd pdf.

Vagy kód, vagy kulcs.

KN

1

Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

Viszont az is le van írva, hogy "Háromszor rossz kód esetén a mikroprocesszor 20 másodpercig nem fogadja el a bemenetet, ha háromszor nyomja meg a rossz kódot, a mikroprocesszor 5 percig nem fogadja el a kódot."

1

elektrorudi
elektrorudi picture

Teljesen felkavart a téma, és a hozzászólásokban linkelt videók. Eddig abban a hamis tudatban éltem, hogy a hotelszéfekben elhelyezett értékeim biztonságban vannak. Eddig szerencsére nem ért kár, de ezt a széf dolgot újra kell gondolnom...  

2

vacisa
vacisa picture

Annyira ne kavarjon fel, a szobaasszony nem változtatható tollazatu kulccsal, és egyéb széfbontásra alkalmas eszközzel járja a szobákat hanem törölközővel, porszívóval...stb.
Az itt jelenévő szakik 99.7% kapna egy széfet és a hozzá a szerszámokat, de nem tudná a hogyant, akkor 0.3% véletlenül kitudná nyitni.
Plusz a szállodai szobádban hagyott telefont, laptopot ami nem fér a széfbe sem lopják el takaritás után

1

pumi
pumi picture

Sokat láttam ár én is, de azért ez durva :-)

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
van ehhez papír reskal nem kell kidobni, ne erőlködj 
induktív  kapcsoló adó ne555 vevő 567 105.oldal 

1

zsugori
zsugori picture
***

.

File csatolás: 

0

Jaca
Jaca picture
****

1

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Mackós kell ide wink

1

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Itt nézelődj... Aztán eldöntöd, hogy akarsz vele foglalkozni, vagy nem...

https://youtube.com/@lockpickinglawyer/search?query=Safe

 

2

Sakos2
Sakos2 picture

Szia,

Egy időben sokat néztem a videóit. Hihetetlen profi az ember. Mondjuk nem kicsit paranoiás is.

0

pumi
pumi picture

Szia!

Eszembe jut a vicc.
- Nekem olyan széfem van, amit semmilyen kulcs nem nyit.-
-Akooo mivel nyitja? -
-.. Hát szöggel-

Valaha voltak azok a jobbra-balra tekerós széfek, abban 3 db lamella volt egymás mögött.
Kódváltás úgy volt, hogy felcserélted a lamellákat. A kulcs maradt, mert az egy egyszerű irodai fiók zár volt :-)                           

 

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Jaja.. sok ilyen széfet nyitott ki, be is linkeltem, de a kérdezőnek bonyolult a link.

Részemről elengedem. Flexeljen. Holnap szombat van, javasom a délutánt...

0

formasu
formasu picture
*

Szia. Igen, nekem bonyolult, mivel ilyet (is) most látok először. [Lehet hogy neked sem lenne minden olyan egyszerű, ha 20-30 évvel idősebb lennél, és most csinálnád először. Bocs]
Te biztosan könnyen megtalálnád a kinyitása módját. Én nem láttam ilyen speciális kulcsot, de biztosan egy jó kulcsos szaki könnyen megoldaná.
(Az még nehezíti a dolgot, hogy az angol értéssel is gondjaim vannak)

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Akkor ez most nagy kapufa volt részedről.

Pont úgy találtam pár éve a lockpickinglawyer csatornát, hogy a szomszéd kiscsaj elfelejtette a kódját, a kulcs meg rég nem volt meg, de benne volt az autója pótkulcsa, mert beejtette a csatornába az első kulcsot. Jött jajveszékelve. Beírtam a jutyubon, megnéztem 3-4 videót, és kinyitottam.

Kicsit unalmas már ez az "öreg vagyok" duma. Én se múlt hónapban lettem 18, a vérképemen több a csillag, mint a nyári égbolton.

Megkaptad a megoldást, de megnézni lusta voltál. Öreg, nem öreg, ha síelni el tudsz menni (én fizikailag már nem...) akkor ezt is meg tudod ugrani. A többi csak duma, és mosakodás.

2

vacisa
vacisa picture

Csak úgy mellékesen 10- és 15eFt között lehet kapni széfet aminek meg van a kulcsa, nyitva az ajtaja, és nem úgy van visszagányolva a hátulja.
De a szórakozást is meg kell fizetni, szóval hozd a flexet laugh
 

3

formasu
formasu picture
*

Hoznám is a flexet, ha tudnám, hogy belülről ki lehet nyitni, és utána megint használható lesz!

(Bocs, de nem a kérdésemre adtad a választ!. A kérdésem: ki kell dobni, vagy ki lehet-e nyitni bárhogyan, hogy utána használni lehessen?)

0

vacisa
vacisa picture

Nos a dolog úgy áll(és ezt bocsásd meg nekem), hogy nem sok embert ismerek a környezetemben aki bezárt, kulcsátvesztett szévet feszeget ha az egyébként üres azzal a céllal, hogy levágja a hátulját megpróbálja kinyitni majd visszahegeszteni a kivágott darabot.

Én egy dolgot tudok neked mondani, ha háturól hozzáférsz egy reset-et tudsz nyomni, igy valószinűleg visszakapod a default jelszót és ki tudod nyitni.
Ennek a neten nézz utána mi a default ha van ilyen.
A sikert vagy kudarcot, tudjuk meg tőled okulásul a jövő nemzedék számára laugh

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Ha hotel safe, akkor egyrészt van egy nem megváltoztatható kódja, amivel nyílik. De belül egy gomb, ha nyitva van, megnyomod, majd  adsz kódot neki. Ha nem hotel safe, akkor meg van vagy reset gomb, vagy tanító gomb bent. A linkelt videokat kukk végig, nagyon jó trükkök vannak a nyitásra... 

0

formasu
formasu picture
*

Bocs, de azt sem tudom, hogy hotel széf-e?
Jaca javaslatait kipróbáltam, és nem sikerültek. Maradok a kulcsos barátomnál, és ha nem jön vele össze, akkor már csak kíváncsiságból megpróbálom hátulról. 

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Akkor tényleg ne nézd meg a linket, amit küldtem.

Jó flexelést.

Te nem problémát megoldani jársz ide, hanem beszélgetni, meg megerősítésért, hogy az elképzelésed helyes. Ha nem helyes, akkor a tanács nem jó. Más nem lehet...

Ennek viszont értemlét nem látom.

2

formasu
formasu picture
*

Szia!

Még eddig bármilyen gondom volt, akár itteni segítséggel is, de mindent megoldottam... Ennél a kis széfnél nem láttam megoldást, ezért kérdeztem. Általában olyan megoldást keresek, amit én is meg tudok oldani. Ha a kulcsos sem tudja egyszerűen kinyitni ezt a széfet, akkor gondolod, hogy én ki tudnám nyitni? Nem közismert lapos kulcsos, hanem valami körkulcsos megoldású... 

( A minap egy új BMS-be javasoltad, hogy forrasszak bele, alakítsam át... Én egy egyszerűbb utat igyekeztem választani, amit én is meg tudtam csinálni, és már működik fúrógép!  Lehet, hogy Te 30 év múlva szintén nem fognál bele, már a méreténél fogva sem egy BMS átalakításába.

Azért Te sem tanácsoltad ezt az igen egyszerű, és gyors megoldást, hogy fúrjam le a zárbetétet, és ezzel a probléma megoldódik. Az, hogy teszek-e bele másik betétet, vagy nem, az már a további működést nem befolyásolja.)

Köszönöm: formasu

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Basszus... Ki a fene mondta, hogy fúrj fel bármit is... Ha nem teszel bele másik betétet, akkor meg a kisújaddal is ki lehet majd nyitni a lyukon át... De ez már a Te bajod...

Eszem megáll.

Csinálj, amit akarsz.

Ki lehet nyitni egy dróttal, vagy erőssebb mágnessel. De tudod mit? Akkor sem rakom be a videót. Ott van a linkemben. Ha nem keresed ki, akkor szenvedj...

0

formasu
formasu picture
*

Köszi!

Se kulcs, se kód...

Kiadott a kereső egy jóembert, (Hódi Gábor) aki vállalná a kinyitását. CS-2 néven rakott ki egy képet, ami megegyezik ezzel...Mivel üres, semennyit nem érne meg nekem, hogy fizessek érte, de esetleg annyit, (ha utána lehetne használni) hogy levágjam a hátulját, esetleg.... 

Tehát, ki lehet nyitni, csak nem mindenki tudja hogyan...

 

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Ember! Megnyitottad a küldött linket? A lockpickinglawyer csatorna egy profi zártörő csatirnája. Ne ezt a típust keresd, haneb bármit, ami hasonló. Ezek nagyon primitív szerkezetek.

De ahogy gondolod. Flexelj, heftelj, festegess. Ahelyett, hogy a tálcán kaporr megoldást megnéznéd.

Sok sikert.

0

vacisa
vacisa picture

Ha kivágod és megnyomod a reset gombot, 90% hogy ki tudod nyitni másik kód beállítással.
Már ne hagyd magad kétségek közt, minket meg főleg ne, vágd le a hátulját, próbáld meg.
Veszteni nem vesztesz semmit. Legfeljebb nem egyben hanem két darabban dobot el.
 

0

formasu
formasu picture
*

Még várok néhány napot...

Van egy nagyon profi, volt kulcsos, nyugdíjas barátom. Megkérdezem őt is. Ha ő sem tudja kinyitni, jön a flex...

0

bimre
bimre picture

Szia!
Fúrnék rá 2 lukat.Az egyiken világítás a másikon kukucskálás.Akár kamerával.
 

2

Inhouse
Inhouse picture
*

Nekem is a laporoszkópia jutott eszembe a flex helyett. Ráadásul a fickó ahol a ráütéssel ugrasztja meg az elektromágnes nyelvét, látszik, hogy alapból van rajta 2 luk a hátulján. Viszont a gomb az ajtó belső felén oldalról van, de talán hozzáférhető egy lapos valamivel...

0

Sponsored links