You are here

Sharp LC-32CHE4042E LED TV nincs kép, háttérvilágítás megy

6 posts / 0 new
Last post
grofzero
grofzero picture

Sziasztok!
Fenti készülék ki-be kapcsolható, távirányítóval is, de kép nincs, se bootlogo, se osd. A LED háttér bekapcsolás után 2-3 másodperccel beindul, kikapcsoláskor leáll.
Tápban elkók ESR-e jók, a T-CON panelen a 12V, a 3.3V és az 1.8V megvan, zárlatos smd kondit nem találtam. Szerintetek merre érdemes folytatni?

Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Jogosan tették fel a kérdést hangra vonatkozóan. Amúgy az általad írt feszültségek megléte még nem sokat mond, jó volna tudni van-e pl. vgh feszültség, de gyaníthatóan nincs. 
Üdv, Z.

0

grofzero
grofzero picture

Szia!
Jogos, azt pont nem mértem, de megint szétszedem majd és megmérem.

0

Schmidt Laci
Schmidt Laci picture

Szia!

Hang van?  Milyen T-CON panel van benne?  Valószínű, hogy LG 6570C-0442B. Nálam is volt ilyen készülék, amelyiknél a T-CON hibás volt annak ellenére, hogy a feszültségek rendben voltak.

Üdv:
Laci

0

grofzero
grofzero picture

Szia!
Hangot nem sikerült előcsalnom belőle, a standby gombon kívül mindegyik gomb megnyomására a standby led kéken/pirosan villog felváltva, így azt sem tudom hogy tudok-e bemenetet váltani, illetve hangerőt feljebb venni.

 
 

 

 

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Scarton (elvileg átkapcsol) kellene adni jelet neki, hogy tudjuk megy-e proc, (ha van hang legalább) 
Gondolom a "main" segédtápjait is ellenőrizted. 
T-con további feszültségeit meg kellene keresni, lehet igazából rendben megy a kijelző "csak" nem kap vezérlést... akkor akár flash hiba is lehet. 
Üdv, Z.

0