You are here

SONY CDX-GT 200 MP3-as autórádió

4 posts / 0 new
Last post
kozlam
kozlam picture

Üdvözlet Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a fenti géphez.
Bekapcsoláskor demóban működik , nem reagál a gombokra ,rádióra nem kapcsol. CD-lemezt /beveszi-kiadja/ elindítja és lejátsza ,kb. negyed hangerőn szól. Végfok benne a TDA 8588 BJ/R1 (kézzel nézve párperc múlva kicsit mindha jobban melegedne a többi végfoknál) tápfeszültség regulátoros. Feszültségek stimmelnek a gépkönyv szerint.
Minden segítséget köszönettel veszek.

Comments
kozlam
kozlam picture

Üdvözlet Mindenkinek!
Köszönöm a segítséget a cd/rádió/aux váltógomb volt a ludas.

0

77htomi
77htomi picture

Szia!

Nemrégiben javítottam hasonló hibával 1 sony CD rádiót. (a típusára nem emlékszem)
Abban 1 gomb volt beragadva(tune up). Szétszedett előlappal néha működött is.
Keresd meg az előlap-készülék csatlakozón a nyomógombok áramköreit (általában 2 van) és mérd meg egyezik-e a feszültség rajtuk. Ha nem, akkor keresd meg melyik gomb lenyomására nem változik egyik sem, az lesz a bűnös. Néha egyszerűen végignyomkodva hangra vagy "érzésre" is meg lehet találni!

Üdv.:
T.

0

jancsika
jancsika picture

szerusz--probald a select gombot 4-5 masodpercig lenyomva tartani,ez a hangero gomb megnyomva,ez a select funkcio,es ekkor elojon a menu:clock-adj,beep,aux,a off,demo-nos itt atvaltod off-ra,lassuk hogy a demo funkcio nelkul mit csinal,persze legalabb a select gombnak mukodnie kell,ha nem,taviranyitorol megprobalni a menube lepni,lassuk hogy a menube ha a demo ki van kapcsolva,mit csinal-dim,motion display,auto sroll,local-hogy ha ez lenne a menu,akkor meg kell nezni,hogy ezen vegig lehet-e menni...udv!

0