You are here

SONY kamera

15 posts / 0 new
Last post
stevepapa
stevepapa picture

Sziasztok
SONY CCD-TRV46E kamerához keresek rajzot.Probléma az, hogy erősebb fényben túl vezérlődik.Az optikában van egy kis motor ami két kis ajtóval szabályozza a beérkező fényt ezek letörtek.
Köszönöm előre is a segítságet.

Comments
exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz stevepapa!
Talán ebből tudsz tallózni!
Üdv:
exGelkás

File csatolás: 

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
Bocsi a késői reagálásért.Így néz ki a dolog,de ez alatt még van egy tükrös prizmás spermatográf valami abban van amit keresek.
Köszi.

0

nor.bert
nor.bert picture

Sziasztok!
stevepapa!

Az ember mindig tanul valamit. Már egy ideje javítok kamerákat, de ezzel a kifejezéssel eddig nem találkoztam: spermatográf. Mit jelent? :?
A szóösszetételt visszafejtve talán valami spermaszámláló lehet, de az minek egy kamerába?

A Google-ban rákeresve is csak ilyesmi szövegkörnyezetben találtam:
"Mi 2 évet próbálkoztunk ismeretlen eredetű meddőséggel. Volt minden vizsgálat: rengeteg hormonprofil, spermatográf, diagnosztikus laparoszkópia, PCT teszt, de nem találtak semmit, mégsem estem teherbe." :) :D

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
Hát ez az én sem, tudom arra szoktam mondani amit nem tudok megmagyarázni.Van rá magyar szó is de az csúnya.Egyébként tényleg nem tudni mit tettek a szerencsétlennel,így kaptam.A régi tulaj el vitte szervízbe,akkor nem vett fel.most meg mint írtam ez a baja.Tehát,szakszerüen letörték azt akét kis reteszt arrol a spe......-ról.OK?És nem tudom,hogy hogy hívják. :bow:

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Írd egyszerűen: biz-basz. Ez a kifejezés már polgárjogot nyert és elvesztette szexuális tartalmát, ellentétben a sperma magyar megfelelőjével. :p
Üdv! Kalex

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
Igazad van,rövidebb is,de jó lenne tudni.hogy mi az.Mert sokkal könnyebb rendelni.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Azt hiszem, hogy nem nyert. Átnéztem a birtokomban lévő kamera rajzokat, és az általad említett cucc az összesben csak mint az objektív egység része szerepel. Nem volt külön rendelési száma. Azért ne add fel! A remény hal meg utoljára.
Üdv! Kalex

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
Köszi a fáradozást.Szerinted komplett mennyibe kerülne?

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Passz. Keress rá a szervizekre. A javítást már csak hobbiból csinálom, mert abból nem lehetett megélni, így aztán az alkatrészárakból nem vagyok naprakész.
Üdv! Kalex

0

SzBálint
SzBálint picture
****

üdv:a gráf nem írást jelent?

Bálint

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Azt jelenti, de ebben az összefüggésben az oszcillográf, poligráf, spektrográf testvérének tekintendő. Valamely mennyiség, folyamat, időbeli változásának, eloszlásának (írásos) rögzítése. Persze ez a mai technika mellett nem jelenti a szó szerinti írást.
Üdv! Kalex

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia Norbert!
Ki tudja mire használták azt a kamerát! ;) :rohog:
Üdv: Laci

0

Edmundson
Edmundson picture
*

Szia!

Ha letörtek akkor azon a rajz sem segít. Vissza kellene ragasztani, vagy optikacsere.

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
A rajz csak az alkatrész neve ,típusa miatt kellene.Kívül van az optikára szerelve.Meg ragasztanám,ha meglenne de nincs.Így be kellene szerezni,valami bontottat vagy ha tudnám a számát,rendelnék.

0

Sponsored links