You are here

sony kdl32w5800 alaplap hiba?? (megoldva)

3 posts / 0 new
Last post
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!

Nevezett készüléket bedugva rögtön indul. Gombokra, távra annyit reagál, hogy villogtatja a készenléti (zöld) ledet. Hallhatóan dolgozik a main, mert hang (antennáról) van, de kép, fény, nincs. Vagyis összefoglalva: üzemel a készülék, de gombra, (programváltás és hangerő sem) nem reagál, kikapcsolni sem lehet és a hátteret sem indítja. Vettem bele másik (teszteletlen) maint, de a helyzet ugyanaz. Mindkettőnek ugyanaz lenne a baja?? Vagy valamit benézhetek?? HELP, mert kifogytam az ötletekből. Köszönettel: Kiss Z.
Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

...egy kolléga bogarat ültetett fejembe. Miután ez a vezérhangya befészkelte magát, elkezdtem más megközelítésből keresgélni. Találtam is "nyomokat", miszerint valóban szoftver hiba lehet. Sőt, programot is felleltem, de megfelelő kártya (Memory Stick Pro Duo) hiányában még függőben van a próba.

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

...na végre SIKER!
Ahogy (másik topikban) ajánlották, beszereztem egy 64MB memory sticket. Azt a sony oldaláról letöltött programmal formáztam, majd rátöltöttem a "recovery" programot. Sokat kínlódtam vele, mert nem megy az simán.. a "trükkre" végül itt: https://www.elforum.info/topic/120203-lcd-sony-kdl40z5800-problemaproblematica/#comments   Találtam rá. Most már rendben dolgozik a készülék.

0