You are here

Sony KV-29Fx66k szervízmenü?

4 posts / 0 new
Last post
lizi73
lizi73 picture

Sziasztok.Ennek a Sony-nak(Kv-29FX66K) a gépkönyvében az van leírva,hogy a főkapcsoló bekapcsolása után a távon a VIDEO I/O kétszer kell megnyomni.A képernyőn megjelenik a TT felírat ,majd a menü gombbal lehet a geometriát állítani.Az a problémám,hogy nekem még a TT sem jelenik meg.Próbáltam úgy is bekapcsolni a főkapcsolóval,hogy előtte távval kapcsoltam ki,tehát készenléttel indul a kapcsoló bekapcsolását követően.Próbáltam üzemközben kikapcsolni a főkapcsolóval,így a kapcsolót újra benyomva rögtön elindult a tv.Csak a sorméreten szeretnék állítani egy kicsit.De ez a szervízmenü sehogyan
sem jön össze.Talán más lehet a szervíz kód?
Üdv Józsi

Comments
Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

AE6B sasszi.

A belépéshez az RM932 típusú távirányító kell!
Először a távirányítót át kell állítani (programozni) ahhoz, hogy kezelje a szervizmódot (ahogy a csatolmányban is olvasható), és csak azután tudsz belépni vele.
(2.oldal: 4-1. ELECTRICAL ADJUSTMENT / Programming the Remote Commander for Operation in Service Mode)

Üdv:
Fülesmester

0

balage
balage picture

Ez AE-6B sasszi, ettől azért jóval bonyolultabb. Először is eredeti RM934-es táv kell hozzá,mivel ezt kell átprogramozni service üzemmódba.A többi meg az AE-6B szervíz manuáljában a 20. oldalon megtalálható.

0

lizi73
lizi73 picture

köszi szépen
Láttam én ezt a leírásban,de nem értettem,hogy miért kell programozni a saját távját.Sajnos nekem nem az eredeti van meg.

0