You are here

Sony KV-29XL70e infra megállt (Megoldva)

5 posts / 0 new
Last post
serjoska
serjoska picture

Üdv Kollégák! Tanácsotokat kérném. Sony KV-29XL70e-nek megállt a távvezérlése. Az adó kizárva mert van hozzá vagy 6 a szobában, egyikkel se csinál semmit. Előlapi gombokról minden műkxik jól.
Én az infra vevőre gondolok. A controller bemenete stabil 1 be van, szkóppal nem láttam rajta semmi infra jelet. A rajzon ez van SBX3081-51 kiforraltam ezt: 1A47 58A rákeresve nem nagyon találtam. Mivel tudnám helyettesíteni? Több fajta is kapható. Hány Khz-es ez a darab? Találkoztak-e a kollégák ezzel a hibával? Köszi.

Comments
serjoska
serjoska picture

Minden kollégának köszönöm a hozzászólást segíteni akarást. Reggelre Google barátom segítségével, ha nem is kis keresgélések árán de már tudtam , hogy a Sony 40Khz-es.
Munkából hazafelé zsákmányoltam kemény 215Ft-ért egy TSOP 4840-et a EKonthánál. Hazaérve azonnal bebütyköltem és láss csodát.... :) :) Minden OK. Ezen túl vagyunk. Még egyszer köszi mindenkinek.
Üdvözlettel: Jóska

0

imrus101
imrus101 picture

Szia!
A Sony-k elvileg 40kHz-esek, de nem tapasztaltam nagy változást, ha 36 vagy 38 kHz-eset raktam be helyette. Elvileg csökken egy kicsit a hatótáv, de igazából a szokásos távolságokon nem észrevehető.
imrus101

0

Sasa_bacsi
Sasa_bacsi picture

Szia!
Van két sony tv-m, az egyik KV29x5k, a másik 55cm-es nem látom a számát, nagyon szétpakolni nem akarok emiatt. Mindkettő ésszerű hasznosításra vár, mindkettő működik is, de az ismert trinitron elszíneződés miat nem élvezhető a képe. Ha nem kell senkinek, szétbontom, és kiselejtezem, mert sok helyet foglal. A képcsövek garantáltan nem voltak még "felújítva".
Üdv: Sasa_bacsi.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Üzentem...hogy van egy SBX1780-51...
Üdv.:Uniman

0