You are here

Sony KV-X2991D AE2F sasszi. Bekapcsolás után lefagy.

5 posts / 0 new
Last post
bekeipeter
bekeipeter picture

Sony KV-X2991D-hez kérnék segítséget. Nekiálltam TV-t takarítani és lehúzotam minden csatlakozót, majd szépen vissza is dugtam őket, csak nem jól. Az SM szerint sajnos kettőt rossz helyre dugotam. Az eredmény az lett (miután helyre dugtam mindent), hogy bekapcsol távirányítórol is, majd 3-4mp mólva egy fehér-zöld villanás és 1 mp múlva felete kép sorvisszafutási csíkokkal, majd 2-3mp után ismétlődik ugyan ez. A távirányítóval innentől nem lehet már kezdeni vele semmit sem. A hangsáv jelző ledek pedig villognak együtt a kettő. Takarítás előtt ki szokott kapcsolgatni néha és 13 villanással jelzett is. Sajnos pénzem nincsen másik TV-re, Orbán féle 22800Ft-ból élek, mivel közmunkára alkalmatlannak találtattam. Ha lehetőség van rá, akkor inkább javítanám. 1 éve vettem 5000Ft-ért.

"(olyan fórum téma megnevezést/elnevezést válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2 nem indul )
Az pl. nem elég, hogy "LG RE" vagy "Cuccok!!!" és így tovább... Comprende!?"

Comments
syscon service
syscon service picture

Szeva!

Amennyiben valódi segítséget szeretnél kapni, akkor érdemi infó sem ártana. Mit, mivel cseréltél fel? Egyébként a regnáló kormány negatív intézkedéseire nyiss topikot a "borozó" rovatban! Szerintem ott a helye.

Üdv!

0

bekeipeter
bekeipeter picture

Mivel mindannyiunknak nagyon nagyon tetszik a mostani rendszer és mi mindenben mélységesen egyet is értünk az irányvonalaival és cselekedeteivel, ezért egyenesen indokolatlannak találom a téma megnyitását. Ha nekünk esetlegesen nem tetszene a második Viktoriánus korszak, akkor lehet, már nem itt lehetne hírtelen átmeneti műszaki okok miatt eszmét cserélnünk erről és más szakmai a témáról. Ne akarjunk Pihétnek kellemetlen napokat-heteket... szerezni a hivatalokkal és hatóságokkal, mert mi imádjuk a hivatalosan fennálló rendszert!

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia!

Kiderült mit mivel cseréltél össze? Akkor a rajz alapján megnézném mire kerülhetett nem odavaló feszültség. A táppal kezdeném, biztik, tranyók.

Üdv Stevepapa

0

bekeipeter
bekeipeter picture

alaplap CN0107-re kötöttem a CN1830-at CN2701-re kötötte a képcső nyakán lévő tekercset a CN1841-et kötöttem. Szóval elég kaotikus lett a dolog.

0