You are here

Sony KV29FX30E villámlás áldozata

9 posts / 0 new
Last post
Alen
Alen picture

Sony KV29FX30E tv be,keresek kifogástalan ,jól müködő belsőt FE2 sasszé.

Comments
Attee
Attee picture
*

Üdv!

Mintha lenne kompletten, működőképesen, képcsőhibás cuccból...megnézem, ha megvan még, jelzek.

0

zgyula
zgyula picture

Szia!
Nekem van egy ilyen belsőm, csak az M-board hiányzik róla...

0

mindigehes
mindigehes picture
**

0

megujulo
megujulo picture

Szép, Szép,és örüljünk hogy minden kapható. Valójában ér ennyit a mai digitális világban egy crt TV?

A minap volt az óvoda udvarán Kónyban elektronikai hulladékleadás, amiből az ovoda anyagi támogatáshoz jut (60 ezer Ft-ot kap tömegmennyiségtől függetlenül, ha legalább 4 teherautó összejön. Ha több van akkor a pénz már nem emelkedik

Több hibátlan de régi darab mosógépet, rengeteg kiváló állapotú elektronikai eszközt dobáltak ki. Volt benne nem egy működő képes 82 - 102 Átmérőjű működőkepés CRT is! '

Nálunk az a divat ilyenkor, hogy előtte 1 héttel bevisszük az ovoda belső termébe, ami számunkra felesleg de még használható, hibátlan és működik. Ami hibátlan bárki hazaviheti!

Én nem szégyellem millió apróságot guberáltam már ki. Rosszan is, hisz azért vagyunk hogy operáljunk! Így lett az óvodának dvd lejátszója, házimozis hangerősítője, jó mikrója, elektronos proszivója, stb. Megjavítás után sok sok kütyü talált gazdára. Így lettek akkuijaim, így jutottam csomó más számára elérhetetlen dolgokhoz. Kiválogattuk mi az amire szükség lehet, megnéztem javíthatóak-e ha igen meg lett javítja és szolgálja a használóit! 20-nál több törött Laps LCD tv, stb.

Ami eredetileg is jó volt Kiírták rá hibátlan készülék, akinek szüksége lehet rá ingyen elviheti. A CRT Senkinek nem kellett, a markológép kanala behajította a rakodótérbe elszállításkor, mindjárt tört is az egész. Mondanom sem kell kollégák százai sírtak volna micsoda pusztítás ment ott végbe!

A lapos monitorok (14-15"-osak elvitték, de a crt-k senkinek nem kellettek!

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Így van ez nálunk is, a kutyának sem kell CRT, 2-3000Ft-ot sem lehet elkérni a javításért sem, mert már húzzák a szájukat, hogy hiszen nem is ér annyit.
Adogattam én is már ingyen CRT-ket, de egy ideje már ingyen sem kell senkinek...

0

Pityesz
Pityesz picture

Hali!
El lehet azért adni :)

De Attilának írj, ha van még, azt hiszem menni fog tovább a tv adományozás.

Üdv:
Pityesz

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Éppen most olvastam, hogy már nem igazán bírja anyagilag, azért a javításon felül még a szállításnak is vannak jócskán költségei.
Amúgy minden elismerésem, nem semmi, amit csinál.

0

csakyt
csakyt picture

Szia
Miért nem csak azt a tranzisztort cseréled ki ami tönkre ment benne? Nézd meg milyen térvezérelt tranzisztorok vannak benne és azt cserélnéd ki.
Tibi

0

Sponsored links