You are here

SONY SA-CT60/C 20W hangprojektor kezelés (szoftver) módosítása lehetséges-e?

2 posts / 0 new
Last post
asanci
asanci picture

Sziasztok!
Üdv. mindenkinek!

A tárgyban szereplő (legkisebb SONY) hangprojektor kiválóan működik, de a kezelése, használata terén célszerű volna véltoztatni.
Nevezetesen számomra nem elég felhasználó barát, hogy a TV indítása után minden esetben külön kell bekapcsolni a távszabályzóval a pjorektort és a hangerőt "ráadni", mivel nulláról indul.
Sem a bekapcsolást, sem a hangerőt (jelen esetben pld. a maximumot) nem tárolja el, így a rendszer használatához min. 2, esetenként 3 távszabályzó kell (TV, STB, Hangpjorektor).
Kényelmesebb lenne, ha pld. "áram alá helyezve" mindig elindulna és a beállított vagy a max. hangerőn "szólna" is.
Ha kb. 20 percig nem kap vezérlést, kikapcsol, de onnan sem indul el automatikusan.
Megoldható-e vagy hardveresen, de inkább - gondolom - szoftveresen ezeken módosítani?
A panelján több smd IC található hűtőbordával leragasztva (köztük 1 nagyobb - gondolom processzor), szervízkönyv, rajz természetesen nem elérhető sehol sem.
Valakinek tapasztalata, ötlete?

Üdv: Sándor

Comments
jakyg
jakyg picture

Szia!

Szerintem reménytelen. Ahogy írod ez a legkisebb Sony, tapasztalatom szerint manapság egyre gyakoribb, hogy az olcsóbb termékek szándékosan idegesítő tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy ezzel is a drágább készülék felé irányítsák a vevőt, mert az már pl. "a hangerőt is megjegyzi"...
A lényegre térve minimum ismerni kéne a készülék hardveres felépítését és a firmware forráskódját (ez egyszerűen reménytelen) amit valakinek át is kellene írnia.
Na szóval vegyél másikat :)

0