You are here

SONY ST-V710L-hez távirányító

3 posts / 0 new
Last post
cape-t
cape-t picture

Üdvözlök Mindenkit!

Nemrég kaptam ajándékba a fent nevezett tunert és mellé még egy TA-V77 erősítőt, egy TC-V55R magnódecket és egy CDP-35 CD-lejátszót. A kérdésem az lenne, hogy vajon milyen távirányítója van/volt ezeknek. Ugyanis a fontosabb funkciógombok mind elektronikusak, és a V710L-ben találtam egy "REMCON DETECTOR" nevű áramköri részt, a hátulján 2x5 pólusú "Remote" feliratú csatlakozót. Ezek a csatlakozók a többi kütyü hátulján is ott vannak. Ezekből arra következtetek, hogy létezik ezekhez távirányító, csak nem tudom, honnan lehetne beszerezni. :?
Esetleg van rá esély, hogy valami univerzális táv is elviszi?

Segítségeteket előre is köszönöm!

u.i.: BÚÉK Mindenkinek!!!

Comments
Jaca
Jaca picture
****

Szia cape-t!

Én is sokáig vakartam a fejem, miért van ráírva az Alpage AL-80-as 3 fejes deckem kezelőfelületére, hogy Remote Control Unit. Aztán rájöttem :-)

Bár ezen 8 pólusu DIN csati van

Üdv: Jácint

0

cape-t
cape-t picture

Szia!

Hmmm... Vagyis valami vezetékes csoda lehett hozzá...
Hát nem erre számítottam. :cry:
Próbáltam guglizni mindenfelé, de egy-két képen kívül semmi hasznosat nem találtam. Se távirányító típust, se kapcsrajzot, se semmit.
Annyit azért megjegyzek, hogy akkoriban még javításbarát módon készültek a ketyerék. A panelon feltüntetva a tápfesz. értékek, a készülék alsó lemeze lecsavarozható, így a forrasztási oldalhoz a panel kivétele nálkül hozzáférni, az összes csatlakozó más színű/méretű, így feliratozni sem kell... Egyszóval akkor még más volt a szemlélet.

BÚÉK minden Tanyalakónak!

0