You are here

SONY STR-AV270X

5 posts / 0 new
Last post
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Van ez az erősítőm, az a gondom vele hogy nincs kijelzés rajta így nem is működik. A rajzott letöltöttem hozzá, de afolia ami az előlapra megy az egyes lábon testet ír, de én itt 12V-ot mére, lehet hogy hibás a rajz, vagy megszakadt valami benne. A fűtése megy a kijelzőnek, meg dereng néha benne valami. Mi lehet vele, mert én még nem találtam benne csak egy zárlatos zénert, de ezen felül semmi mást.

Comments
Fand895
Fand895 picture

Szia Pásztor,
A készülék korából eredően előfordulhat az ón-korrózió, amit gyakran csak nagyítóval lehet látni. A nagyobb testvér STR-AV570-nél több ilyen hibás kontaktust találtam ezért az egész NYÁK-ot átforrasztottam. Macerás, de eredményes volt. Időt nyertem vele, és egy jó készüléket.

szia Fand895

0

sanyika45
sanyika45 picture

Üdv!
Szétszedett erősitőnél gyakran előfordul, hogy az egyes panelek ill. fokozatok a rögzitő csavarok vagy összekötő kábelek által testelődnek össze. Főleg a hátlap csatlakozóinál fordul ez elő. Ilyenkor mindenféle értelmetlen feszültségeket, jeleket lehet mérni és természetesen nem is működik...

Láttam már olyat, hogy a rajzon vastag vonallal volt összekötve a végfok-táp és az előfok-táp testje, mégis 3 panelen keresztül kellett követni hol vannak összekötve. Brrr!

sanyika45

0

Kari
Kari picture
*****

Szia Sanyi!
"Láttam már olyat, hogy a rajzon vastag vonallal volt összekötve a végfok-táp és az előfok-táp testje, mégis 3 panelen keresztül kellett követni hol vannak összekötve. Brrr!"
Haaat; az effelekre mondhatjuk, hogy nem konstrukcio, hanem "menstrukcio termeke ez" :jajj: ...
Kari

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz Pásztor!
Nézd, meg, hogy a fólia, vagy a NYÁK nem szakadt-e.
Üdv:
exGelkás

0