You are here

Sony Tinitron Tv (KV21M3K) Miért csinálhatja?

7 posts / 0 new
Last post
nlorant82
nlorant82 picture

Hello!
Van nálam egy tv (Sony KV-21M3K)(Clsssis:BE-4A)Eredetileg SAA5288ZP/025 proci volt benne de ez hibás volt cserélve lett SAA5288ZP/026 pocit kapott de azota csak villog a standby ledje bekapcsolás után a távirányitora nem reagál tegyek bele uj eprom tartalmat? Vagy mi okozhatja ezt a hibajelzést?
Várom válaszotokat!
Segitségeteket elóre is köszönöm!
Köszönettel:Nagy Lóránt
UI: Agyári procijának a burkolata egy tulfesz miat megolvadt és igy halt el a gyári procija készűléknek de nem haptam hozá 025 procit csak 026 procit!

Comments
nlorant82
nlorant82 picture

Szia!
Gondoltam rá de állitolag csak a prociban lévö firmware újabb és kompatibilisek amugy egymásal tehát állitolag lehett vele helyetesiteni! Mert a mikrovezérlon lévő program újabb tehát nem 025 hanem 026 mert ez egy mikorvezérlő csak a proci rovidebb azért hivom inkább ugy!Ha teszek bele egy eprom tartalmat vagyis lecserélem a 025 procihoz valo tartalmat egy ugyan ilyen (KV21M3K tévében lévöre)amiben 026 proci az jó ötlett? Köszönettel:Nagy Lóránt

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Erre a konkrét kérdésedre, hogy a 025 és a 026 között mi a különbség, és hogy EEPROM cserével megoldható-e a gond, nem hiszem, hogy választ kapsz. Próbáld meg, és majd meglátod.

Azt viszont tudom, hogy a BE4 sasszinál a 6-os hibakód (túláram/túlfeszültség védelem aktív) gyakori jelenség, és általában nem a processzor okozza (csatolmány 209-es hiba).

Ui:
Attól, hogy egy témának három topikot is nyitottál, még nem kapsz gyorsabban választ, csak megzavarod a válaszadókat, és szétforgácsolod az energiáikat.

Üdv:
Fülesmester

File csatolás: 

0

isti13
isti13 picture

Szia! Lehet,hogy nem csak saa kapott a löketből,hanem vmi más is, csak kisebbet. Tápfeszek rendben? István

0

nlorant82
nlorant82 picture

Szia!
Akkor mégis hogy tudnám müködésre kényszeriteni ezzel a procival?
jelenleg 6 ot villan a led vagyis hibakodot add (tulfesz ezel mit kezdjek)?
Köszönettel:Nagy Lóránt

0

stevepapa
stevepapa picture

Szia
Ha nem belevaló a proci, az üzenetei sem korrektek.Tehát, nem tudni mit üzen a szerencsétlen.Össze kellene hasonlítani a két adatlapot, miben térnek el egymástól.
Üdv

0

isti13
isti13 picture

Szia! Nem ugyanaz a 026! Ezzel sohasem fog úgy működni! Üdv István

0