You are here

Sony WH-CH500 as, bluethoot fejhalgató csatlakoztatás Samsung UE42H7000 smart keszülékhez.

5 posts / 0 new
Last post
ozzy
ozzy picture

 Üdvözlet minden olvasónak. A minap ,megkértek hogy üzemeltessek be egy uj Samsung TV készüléket  ,ha jol emlékszem UE42K7000 es vagy H szériás is lehet, pontosan nem emlékszem. Az alap dolgokkal nem is volt gond ,de a tulajdonosnak olyan kérése is lett volna hogy csatlakoztassak egy Sony bluetooth fejhalgatot is a készülékhez.A csatlakozás megtörtént de maximum hangerön valami halk hang van csak,átnéztem minden beálitást amihez hozafértem ,de semmi eredmény.Megprobáltam egy MR Bluetooth  ,kinai márkáju fejhalgatot is ,ami szintén csatlakozott de hangja még annyi se volt mint az előzőnek. Tud valaki ehez megoldást ,ha igen kérem ossza meg velem is .Előre is köszönöm.

A címen igazíts!
Szóltam!

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

szia: nem menüben kell kiválasztani?

Bálint

0

ozzy
ozzy picture

De igen , de ahogy irtam a csatlakozás sikeres volt ,csak hangerő nincs. A youtube on találtam  egy videot ahol  azt mondja hogy, csak a bordrol lehet hangositani.Holnap megprobálom.

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
ez csak tv
nem?
kukorica morzsolásra nem való

2

ozzy
ozzy picture

Nem értem ezt az eszmefuttatást.Miért is ne müködhetne ha beépitett bluetoot modul van a készülékbe.telefonokba is müködik,pedid az is csak telefon.
Másodsorba,  ez a kukoricamorzsolás egy nagyothalló emberen és a szomszédain segitene.

0