You are here

Sony Xperia E3 nem érzékeli a SIM kártyát (Már jó)

15 posts / 0 new
Last post
Harley-D
Harley-D picture

Üdv, vadmalacka varga jano ne szóljon hozzá!

Kaptam ezt a telefont és hiába rakom bele a sim-et nem látja. Kérdésem, ez mechanikus hiba vagy függő a telefon és nem kell neki a telenor. A szolgáltatót hogy tudnám felkutatni, nézegettem már a használatiját de nem segít.A készülék nem lopott stb,
Tiszteletem.

Comments
Halk61
Halk61 picture

Udv!
Valószínű hogy alaplap hibás lesz az a telefon! Nálam Xperia Z5 dual csinálta ugyan ezt, amiben kicseréltem a kártyaolvasót. Látta a kártyát utána, de nem látott hálózatot. Nem próbáltunk új sw-t, pedig a hálózatlistán csak Dél-Amerika volt látható. Ebay-en vettem hozzá egy használt alaplapot, az működött rendesen. Szakértő barátom állítja hogy az sw csere is megoldotta volna a problémát.
Bocsánat a nem szakmai megnevezésekért!
Minden jót! halk

0

Luki
Luki picture

Szia !

Ha a kártyád normál esetben kér SIM Pin-t, ebben meg nem, akkor a készülék nem érzékeli a behelyezett kártyát.
Ebben a típusban már láttam hibás SIM foglalatot, néha megesik hogy sérülnek a foglalt érintkezői.
Nézd át a foglalatot.
 
 Luki

0

Harley-D
Harley-D picture

Szia, Te nyertél, de mindenkinek köszönöm a segíteni akarást. A kártya foglalat volt a ludas azt forrasztották át. Hozták vitték forrasztották mindezt ötezerért.
Köszönök mindent mégegyszer.
T...

0

Harley-D
Harley-D picture

Azt hittem elég okos vagyok már, hogy megérdemlek egy okostelefont....tévedtem. Legalább annyit segítsen valaki, hogy miért nem látja a kártyát. Micro sim kell bele amit az én standard kártyámból kilehet venni. Hiába rakom bele a kijelzőn piros x van a kártya ikonján, ez érintkezési hiba vagy a telefon függ valakitől. Ennyi lenne egyenlőre a kérdésem.
T...
PS Közben nézegetem és a jelerősség ikonon is van egy hasonló x. Ez a buta telefon ezek szerint még hálózatot se talál. Na ilyenkor mi van, kuka?

0

m_stuart
m_stuart picture

Azért kikérdezhetnéd azt is akitől kaptad! Nem valami jóképű, napbarnított fiatalember volt?

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Változik valami attól függően, hogy van-e sim benne vagy nincs?

0

Harley-D
Harley-D picture

Vártam hogy értelmet adj a kérdésednek, mert én nem értem. De ha a szellemi képességemre gondoltál akkor nem, ha a telefonra akkor igen. Ha működne akkor igyekeznék hozzá fejlődni, általában még eddig mindig sikerült. D e van fejlemény! A szomszédban van a Lőrinc centerben egy mobil szerviz, kijöttek elvitték és felmérik a kárt. Ha a kártya foglalatot kell cserélni az hatezer, ha nem akkor alaplap. Ha háromezer forintnál drágább a javítás akkor felhívnak, még nem csörögtek pedig több órája náluk van. Ha megtudok valamit akkor jövök..
F...

0

Jaca
Jaca picture
****

Igyekeztem humoros oldaláról felfogni a bejegyzésed. Szeriontem túlgondoltad a kérdést, és félek, a további magyarázkodás csak nehezítené a helyzeted.

0

Harley-D
Harley-D picture

így utólag én se értem miért estem hasra hogy okos, ha ezt tudom hogy csak mondják rá, simán megforrasztom a bádogos pákával. Azért neked is köszönöm, hogy nem engedtél elaludni. smiley
F...
PS. Telefonban maradi vagyok voltam, amióta vannak a mobilok négy darabom volt kezdve az Ericsson 178-al, most egy Samsung gt valamit cseréltem le.

0

Jaca
Jaca picture
****

Az okostelefon sem csak úgy okos. Tudni kell kezelni, mint a személyi számítógépet. Van, akinek még telefonálni is nehéz vele, mint ahogy sokaknak probléma az egér kezelése.
Telefonálásra én is csak nyomógombost használok, igaz, van benne net, és GPS.

0

Harley-D
Harley-D picture

yes Egy rövid kérdést még engedj meg. a pihenőre ítélt telefont hogy érdemes tárolni, benne az akkuval vagy kivéve.
T...

0

Jaca
Jaca picture
****

Töltsd fel az akkut teljesen, és utána vedd ki.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: szobahőmérsékleten,  a lényeg, hogy 50- 80% legyen a töltöttsége (több nem)
Vartás mondta

Bálint

0

Harley-D
Harley-D picture

Óh majd' el felejtettem, köszönöm!! Add át Jacának is. 
T...

0

Sponsored links