You are here

Sony Xperia SP lassu

5 posts / 0 new
Last post
Ízirájder
Ízirájder picture

Helló
Úgy fél éve vettem újonnan ezt a készüléket, de már a kezdetektől nem vagyok vele megelegedve. A szabad memória az 1G-ból olyan 250-420 között szokott lenni. Nincsenek rajta erős programok,egyszerű kártyajáték, WiFi analizer talán ennyi. Mit tudok tenni annak érdekében, hogy gyorsabb legyen? A kiadás óta 2 frissítés jelenet meg azokat fel is tettem.
Üdv.: ÉN

Comments
ruttkaygabor
ruttkaygabor picture

Mindenképpen ragaszkodsz ahhoz, hogy gyári szoftvert használj rajta? Az internet tele van "főzött" romokkal, amikkel az ilyen telefonok képesek a valódi hardver teljesítményt is elérni. Ha a gyári beállítások visszaállítása sem hoz segítséget, akkor jobban teszed, ha megrootolod a készüléket, majd lecseréled a gyári rendszert egy főzöttre.

0

Ízirájder
Ízirájder picture

Helló
Azt hiszem az ilyen eljárás a garancia vesztesével jár. Néha az jut eszembe, hogy veszek egy kínait és azt úgy tuningolom ahogy tetszik. Sztem ennek az árából 2-t is vehetnék. Azért nem adom fel ennyire könnyen. Ha esetleg a főzött rom mellett döntök abban tudsz segíteni?
Üdv.: Ízirájder

0

ruttkaygabor
ruttkaygabor picture

Garanciavesztés akkor van, ha nem állítod vissza a szívízbevitel előtt, és Flashtool-lal teljesen olyan szintre vissza lehet állítani, mint ahogy a gyárból kihoztad. Ha szükséged van segítségre, megtalálsz :)

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
A legegyszerűbb, ha eladod és veszel egy jobbat.

0