You are here

SonyEricsson wt19i lenémítja a mikrofont

4 posts / 0 new
Last post
Norbi
Norbi picture

Tisztelt Kollégák!

Van egy SE wt19i-m. Újonnan vásároltam. Kb. 1. hetes kora óta a hiba a következő: telefonálás közben 10-ből kb. 6-7 alkalommal a mikrofont elnémította. Tovább romlott a helyzet, ez az arány 10/10 re változott. Gondoltam időszerű lenne gar.-ban leadni szervizbe, amikor megjelent egy android frissítés (4.04.). Frissítettem, hoppá jó lett a telefon. Nem sokáig kb. 1 hónapig. (A frissítés tavaly nyáron történt valamikor) Azóta a fentebb leírt hiba visszatért, azóta is fennáll, csak az arány azért jobb, mert 10 hívásból kb. 4-szer némít, talán ötször.
A hab a tortán, hogy 2 hónapja bónusz hibám is lett hívás közben szétkapcsol( térerő ingadozást, vagy megszűnést nem tapasztaltam)
Az elnémítás hibánál proximity sensor hibára gondolok.Viszont ennek ellentmond, hogy az android frissítéssel egy időre megszűnt a hiba, valamint amióta visszatért nem jelentkezik olyan sűrűn, mint a kezdetekben.
Van ötletetek arra, hogy hogyan javítsam ki a felsorolt hibákat, úgy hogy ne kelljen szervizbe vinni?(A kúrjam földhöz , vegyek másikat nem opció) Ugyanis rengeteget használom és nem csak telefonálásra, ezért nem akarom szervizbe vinni és szeretném én megjavítani.
Annyi még, hogy nincs rootolva a telefon.

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv
Norbi

Comments
DjRobee
DjRobee picture

Üdv nem lehet hogy valamelyik feltelepített alkalmazás okozza hibát?
*#*#7378423#*#* ezt beütve bejön a test menü itt le tudod a telód minden funkcióját tesztelni még a proxy-t is

0

Norbi
Norbi picture

Üdv DjRobee!

Lehet, hogy valamelyik alkalmazás, a szerviz menü szerint egyébként minden rendben. Elnézést, hogy csak most reagálok, de egészen megfeledkeztem az ET fórumról. Egyébként köszönöm az ötletet!

Norbi

0

DjRobee
DjRobee picture

Nincs mit

0