You are here

SonyKDL-32S2030 ki-be kapcsolgat.

6 posts / 0 new
Last post
myckie53
myckie53 picture

SonyKDL-32S2030 ki-be kapcsolgat, majd néhány ki-be kapcsolgatás után végleg megáll. és hosszabb áramtalanítás után újra kezdi .A tápegység jónak látszik, már amennyire van időm méricskélni. Van valakinek ötlete? Kondikat cseréltem.

Comments
slaszlo
slaszlo picture

slaszlo

Szia!

Szerintem ebben is ugyanazok a panelok vannak, mint itt. Ez egy elfuserált széria.
Mi a hibakód, hányat villog?

Laci

0

myckie53
myckie53 picture

Nincs hibakód. Folyamatosan világít a zöld, miközben 2-3 másodpercenként váltakozva megy, nem megy. Hang és kép is elmegy, visszajön. Amennyire ennyi idő alatt mérni lehet, amikor működik a feszültségek rendben lévőnek látszanak.

0

myckie53
myckie53 picture

Bocs, tévedtem. kb 5 perc múlva van hibajel. 9 villogás.

0

slaszlo
slaszlo picture

slaszlo

Szia!

Nálam is van egy KDL32V2500, szintén 9-et villog, illetve itt is volt egy ilyen hiba, amit belinkeltem. Annak idején felírtam egy pár típust, amiben ugyanolyan panelek vannak, illetve külföldi fórumokon szinte minden ilyen topicot megnéztem, de megoldás az sehol nem volt. FEE board csere lenne, de egy töröttből rizikós, mert lehet hogy ugyanaz lesz a végeredmény.

Laci

0

agressiv
agressiv picture
*

Üdv

Kezdetnek megmérném, hogy nincs-e rövidzár az inverteren, és tartja-e magát a nagyteljesítményű 24V. De akár a Main-en is lehet rövidzár, ha a feszek rendben vannak, lehet tovább menni.

0