You are here

Számlaképes, zöldkártyás hűtő-klíma szerelőt keresek szabad kapacitással, főldönjáró árképzéssel, Budapesten vagy környékén.

22 posts / 0 new
Last post
Gépklinika
Gépklinika picture

Sziasztok!

A címben leírtam a kívánalmamat.

Egy nagy cég irodai-háztartási gépeit kellene vállalkozóként javítani. Sajnos nekem sem zöldkártyám sem gázom sem szerszámozottságom nincs a hűtők gázrészének a javításához.
Ehhez keresek szakembert!

Az ajánlkozásokat privátban írjátok meg!:
Lakhely/telephely helye, rezsióradíj, ellátási terület, szabad kapacitás mértéke.

A felmerülő és közérdekű kérdéseket ide tegyétek fel, hogy minnél több szempont érvényesülhessen!

Köszönöm!

Comments
Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Egyetlenegy szakembernek sincs szabad kapacitása?
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

mindigehes
mindigehes picture
**

HIdd el, nem lesz. Aki hivatalos, az nyakig van, aki meg úgy mint sokan, a maffia alá nem akart behódolni, nem tud alád dolgozni.. A hűtősök közül nagyon kevés a rendes papíros.
1., kimegy, huhh ez gázhiányos, hab alatt.. nem javítható. 5-8e HUF kiszállás. Ehhez nem kell F-gáz
2., Elektronika hibás Megint nem kell F-gáz

egyébként ha R600, vagy R134A van benne, és gázhiányos, akkor szűrő csere mindenképp, a lik megkeresése, és befoltozása, majd KOMPRESSZORBAN olaj csere, vákuumolás, töltés, számla, papír.. Ha meg valami hülye helyen van, fusi is... Nem éri meg, csak valami Side-by-side sokszázezres dögnél. Ha valamit kihagy, meg megdöglik megint..

Ezért nem zizeg senki.

0

zsugori
zsugori picture
***

Szia
lehet hogy minden a csillagokban van :-)

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Hát ócsóér robotolni alvállalkozóként ki a fene akarna? Havi 50e az adó+járulék, osztán se fizetett szabadság, se betegállomány, se új szerszám ha a régi elvásik, se semmi, oszt akkor még ócsójános is legyen? Kissé hülyének való nézés szaga van ennek a hirdetésnek. ;-)

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
"Földönjáró árképzés"! Nem olcsójános. Neked van?
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Nem, nekem nincs. Egy időben akartam erre fejlódni, de miután utána néztem, mennyi idő és pénz kitanulni, el is ment a kedvem tőle. De ha ennyit belefecöltem volna, tuti, hogy mindenkit lehúznék. :-p

0

dankasan
dankasan picture

Ajajjj!Ennyi elvárásnak eleget tenni...
Megkövetelik az új zöld(ami már kék)-kártyát de tanfolyam meg nem indul!De azért legyen!Közbe dolgozzál,meg fizesd az adót!

0

karaj01
karaj01 picture

Üdv
Most indul az eszkimónál tanfolyam 19. én potom 360 000-ér.

Krisztián

0

SzBálint
SzBálint picture
****

üdv: bentlakással és teljes ellátással?

Bálint

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Az még semmi. De le is jár az a papír.. Nem életed végéig szól.

Az egész egy nagy maffia. Saját maguknak kitaláltak egy rendszert, ami csak nekik jó. Tenni ellene nem lehet. Megfelelő helyen jó embereket ismerve ebből törvény lett...

Mindenre az a válasz, hogy a jómunkásember ne eressze ki a hűtőközegeket a levegőbe. Jah. De nem bonyolult. Az összes autós klíma a félhermetikus kompresszorával, meg a baleseteivel mind kiengedi. 1 kezemen meg tudom számolni, hány bontós fejti le a hűtőközeget. Meg F-gázos klímásoknak nyilatkozni kell, hogy van lefejtőgép, a hűtőközeg visszanyeréshez. értitek.. NYILATKOZNI.. tehát nem bemutatni, vagy sorozatszám, stb.. csak azt mondani, hogy van.. Nekem spec nincs F-gáz papírom, de van 2 lefejtőm (gyári..) Akkor most ki a hülye. Kitalálták, hogy sok az "illegális" nekik pénzt nem tejelő román, meg ukrán "klímás".. Jött az ötlet: klímát is csak úgy vehet a user, hogy előre nyilatkozik a szerelő, aki majd felteszi, hogy igen, felteszi. Eredmény: A gépet is hozzák a románok, meg az ukránok. Nem számít, de a megszerzett csontot el nem eresztik..

Meg ugye olyan hűtőgépeket kellene gyártani, ahol nincs réz-alu kötés párában, jégben. Meg nincsenek gumi O gyűrűk.. De az nem lényeg... Csak az F-gáz vizsga.

Egy időben szerettem volna saját szórakoztatásom miatt hivatalos papírokkal rendelkezni, és így építeni klf. hűtőegységeket, hőszivattyúkat, stb. Tehát nem pénzt keresni vele, hanem tanulni. Több lépcsős rendszert építeni, -170 fokra, meg akvárium hűtőt, CNC-hez vízhűtőt, stb. Mert érdekelt.. Azt az arroganciát, ahogy lepattintottak AZOK, AKIK ORRBA SZÁJBA AZT ÓBéGATJÁK, HOGY TANíTÁS A LÉNYEG..

Megoldás: ukrajnában nincs F-gáz vizsga.. Cserében még R-22 is kapható (sajnos... ) Csak megint mi miatt kell kiskaput keresni?

Meg így persze számlaképes nem lehetek..

Ennél az is fair-eb lenne, ha azt mondanák, hogy éve 50e a papír.. itt a könyv, nyilatkozz, hogy tudod.. Amolyan "adó" formában.

0

dankasan
dankasan picture

Szívemből szóltál!Én még el is gondolkodtam ezen az új tanfolyamon de az vágta ki nálam a biztit végleg,hogy utána meg évente meg kell újítani a vizsgát!Hát nem!Meg kredit-pontokat gyűjtögetni...
Annak idején próbáltam teljesen "hivatalosan"-csinálni mindent,elmentem zöldkártyára amikor kitalálták.Utána azt mondták,hogy az nem jó.Új kártya kell,arcképes,mert eddig nem regisztrálták a szerelőket.Arra is elmentem,mostmár az semjó,hát könyörgöm életünk végéig mindíg iskolába járjunk...?Amit eddig tudtam azt most elfelejtjük?Én is védem a környezetet,lefejtem a gázt nem engedem ki!!! Ráadásúl környezetkímélő gázt használok,akkor miről is beszélünk?Igy akkor"feketén"dolgozom?Hiába vagyok hivatalos szervíz meg számlaképes!UNDORÍTÓ AZ EGÉSZ MENET ami most zajlik... :szetver:

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Ez az un. élethosszig tartó tanulás, amiről annyit beszéltek. :-) Nem lenne ezzel baj, hogyha a tanfolyamárak köszönőviszonyban lennének az elérhető profittal. De azért ki a fene akar gürizni, hogy aztán a hóbagoly meg a NAV meg a google adwords meg mindenki kurva jól éljen belőle, neki meg maradjon a végén 80e nettója? Meg amit a paci himbál, vazze...

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Meg ha lenne értelme az állandó vizsgázásnak. De nincs. Nézd meg az anyagot, sok helyen fent van. Ami egy klíma, vagy hűtő javításához kell, az az, hogy milyen kötések vannak, milyen hűtőközegek, milyen jellemzőkkel, meg hogy is működik a gép. Ennyi. Max. 3 óra. hülyébbeknek 5. Az összes többi is kell, de nem javításhoz, telepítéshez, hanem tervezéshez. Ritkán kell körfolyamatokat modellezni egy lyukas indesit hűtő mellett állva :) vagy a 10 éves Orion klíma mellett a létra tetején. És akik megcsinálják, és kapnak kártyát, 99%, hogy meg sem értették miről szól. Vagy Te találkoztál már bal oldali közlekedés esetén körforgalom közepén balra kanyarodó villamossal? :)

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Az állandó vizsgázás meg kreditgyűjtés már sokakat utolért, tanárokat, orvosokat... a fogorvos nénim is ezért adta vissza az ipart, mondta, hogy az ő agya már így hetvenhez közel nem fogja az ilyen szarságokat, hagyományos fogtömést meg koronát, amilyet addig, azt tudna még csinálni, de őt a fogászat hochkunsztja már nem érdekli, a nehéz eseteket eddig is továbbküldte a szájsebre, hadd ne kelljen más minden hülyeségből vizsgázgatnia...
Ez most a trend. Aki kicsit is tud vagy akar még valamit dolgozni, azt is megnyúvasztja a NER. A kávéautomatásokat is megtalálták most, hogy kössék be az automatáikat a NAV-hoz. Na most eltekintve attól, hogy csillió féle gépnél ez technikailag sem egyszerű... egy ember üzemeltetett 15-20 automatát, és épp hogy megélt belőle eddig, most akkor dobjon be 3-4 millió forintot új, NAV-os érmevizsgálókra? Roló lesz, oszt mennek regisztrált munkanélkülinek ők is. Hogy kinek lesz ez jó, nem is értem...

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Konkrétan olyan embert keresek, akinek mindene meg van, csak munkát akar! Akad neki szabad kapacitása, amit fel tudna ide használni.
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Senki?
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Szia!

Szerszámozottság esetleg orvosolható, van egy komplett felszerelésem kihasználatlanság miatt eladó..

Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Az nagyon jó, de a zöldkártya, végzettség, tevékenységi kör már nehezebben. Erre a melóra papíros ember kell.
Te nem akarod vállalni?
A múlt nevei alapján ítéled meg a jelen történéseit. Hát ne tedd!

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Szia!

" Erre a melóra papíros ember kell"
:-(
Csak cucc van.

Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia elwo !
A papírt te is arra használod.... ?
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Szia Szasa!

:jajj: :jajj:
Ha volna azzal meg sem próbálnám..
Van arra pihe-puha.
Kockára hajtogatottnak az ideje a 70 években lejárt.

Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0

Sponsored links