You are here

Technika 50" 904A DLED FHD SS14 TV, nem kapcsol be, csak 6x villan

Sziasztok,
Van egy Technika 50" ami bekapcsoló gombra hatot villan, pici szünet, hatot villan, pici szünet és ezt a végtelenségig képes csinálni, de be nem kapcsol.
Mikor már nagyon régóta csinálja egy kék háttér felvillan egy pillanatra és utána hat villogás után készenlétibe teszi magát, tehát folyamatosan világit a led rajta.
Egyértelműen táphibának kéne lennie, minden szerelő ezt mondta, igen ám de egy új táp panellel is ezt csinálja.
Nem lehet, hogy a 6 villogás kifejezetten valami hibakódot akarna jelenteni, de kapni nem kaptunk hozzá normális leírást és a neten sem találtam.
Itt csak nálam okosabbak vannak, van aki tudja mi lehet a gondja?
 

Comments
ityvity
ityvity picture

" minden szerelő ezt mondta " pontosában mindenki LCD szerelő  , csak olvasom a face "szaki" csoportokat , vagy kondi hiba , vagy táp hiba . Valahogy azért a CRT korszakban nem voltak ennyire bevállalók az emberek , ma  youtube-n megy a szakmai tovább képzés ,és már mindenki tv-t javít..

1

Vote up!

You voted ‘up’

zoltan35
zoltan35 picture

Szia!
"Egyértelműen táphibának kéne lennie, minden szerelő ezt mondta". Elég szomorú ha valóban így volt. Ez inkább "flash" hiba, (néha main) vagy esetleg kijelző, bár utóbbitól nagyon ritkán (zárlat) áll készenlétbe.  Vagyis nem ártana egy szerelőhöz elvinni, de semmiképp olyanhoz aki a már idézet hibát említette.
Üdv, Z.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Viki
Viki picture

Technika 50" 904A DLED FHD SS14, SITE CODE:520766

0

Vote up!

You voted ‘up’

atis76
atis76 picture

Szia!
Tipusszámot azért adhatnál!

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content