You are here

Tecma 1040 pénztárgép display bekötése

4 posts / 0 new
Last post
pethy
pethy picture

Sziasztok!

Lomtalanítás alkalmával hozzájutottam egy régi pénztárgéphez, -szerintem az Ezeréves Sólyom idejéből való- típusa TEC-MA 1040. A kezelő felőli kijelzőjét szeretném újra hasznosítani, és ehhez kérnék tőletek segítséget, kapcsolást vagy egyéb ötleteket, hová forduljak? Pénztárgépműszerész már nézte, de vagy nem akart, vagy nem tudott segíteni. Köszönök minden ötletet.

Comments
Jantsika
Jantsika picture

Üdv ! Ez a gép a pénztárgépek között egy etalon. Ha rajz kell holnapután ttudok feltölteni! Egyéként a kijelzőn semmi extra , / Fűtés, -30v , 6,8 zénerrel eltolva /, Bár lehet nem ezek a pontos értékek, soha nem romlott el, ez még nem gagyi !!!!

0

Vote up!

You voted ‘up’

pethy
pethy picture

Szia!

Azt nagyon megköszönném, mármint a kapcsrajzot. Biztos jó lehet mert még ma is látni belőle, bár az enyém erősen romos állapotú repedt az oldala, ki van fosztva a nyomtatója, a kulcs a fiókba bele van törve, de volt benne 13,50 HUF :D

0

Vote up!

You voted ‘up’

Jantsika
Jantsika picture

Ha kell bármit tudok hozzá adni, szétbontottam vagy 100-at. Ezeknek még érvényes engedélyük van/ NAV / a 132 engedély számon. Sajnálom hogy kikopnak, szerettem őket javítani, megbízható jó gépek voltak.

0

Vote up!

You voted ‘up’