You are here

Thomson VTH 6300c

7 posts / 0 new
Last post
polthomas
polthomas picture

Üdv mindenkinek
Egy kis segítségre lenne szükségem, van nekem egy thomson VTH 6300c tipusú videóm, a probléma az hogy a szalagot begyűri.
kb.1 évig használtam. Alig, hogy letelt a gari megadta magát, egyszer csak fogta magát és elkezdte gyűrni a szalagot tekeri forgatja és utánna nincs köszönet,kiadja a kazetát csak a szalag a gépben marad.6 éve porosodik a szekrény aljában most a napokban lomtalanítást tartottam és rábukkantam, jó lenne megjavítani vajon mi lehet a baja? :hmmm:

Comments
polthomas
polthomas picture

üdv. mindenkinek
Na volt egy kis idöm és megnésztem a gépet és tökéletesen működik.Kellet neki egy ks pihenő úgy 6 év, azért szétszedtem és belenéztem hátha látok valamit,de semmi mostantól használni fogom és remélem nem fog újra jelentkeni a hiba.

0

sorpocak
sorpocak picture

Szia!
Azért azt illik tudni, hogy magától soha nem javul meg semmi. Most az eltelt évek után éppen jó? Nem hiszem. Vagy amikor írtál nem próbáltad ki? Vagy arra hagyatkoztál, hogy ezelőtt begyürte a szalagot és azért tetted le?Akkor miért nem nézted meg?
Nálam ez homályos, mert ha kérdek valamit, csak akkor teszem, ha tényleg tudom, hogy mi a baja, nem pedig 6 évre visszamenőlegre hívatkozom.
Nem megbántásként írtam, csak kérdezem.
Üdv:Sándor

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia!
Mert Te még nem hallottad, hogy "az idő mindent meggyógyít". (Vagy nem is így van a mondás?) :)
Üdv: Laci

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia!
Azt, hogy a szalagot gyűri, és a kazetta kiadásakor bent marad, okozhatja idler, kuplung, üzemmód kapcsoló hiba, de akár koszos (ragacsos) fejdob vagy nyomógörgő is.
Ha nincs tapasztalatod, inkább vidd el olyanhoz, aki már javított ilyet.
Üdv: Laci

0

SzBálint
SzBálint picture
****

üdv: még megnyúlt szíj és gyenge táp is.

Bálint

0

sorpocak
sorpocak picture

Sziasztok!
És, hogy én is mondjak valami bíztatót, akár capstan motor is. De, inkább a capstan ékszíjja szakadt lehet, vagy üzemmód kapcsoló.
Üdv:Sándor

0