You are here

TRONIC T4XSE akkutöltő nem tölt

8 posts / 0 new
Last post
Ckó
Ckó's picture

Sziasztok!
Ezen töltőnek az akksi csatlakoztatása és a hálózatra kapcsolása után csak a power ledje világít és nem tölt. A funkció nyomógombra nem reagál. Mi lehet a baja?
Üdv.:Ckó

Comments
drtapfesz

Üdv! Nekem C-tek 3600 al volt ilyen gondom , a nyomógomb ment tönkre :)

0

Vote up!

You voted ‘up’

Ckó
Ckó's picture

Szia!
A nyomógomb nem kapcsol, de rövidre zárva sem vált funkciót, csak pw led huny ki a rövidre zárás pillanatában.
Üdv.:Ckó

0

Vote up!

You voted ‘up’

999999
999999's picture

Szia!

Esetleg az aksi "küszöb" fesze nem kevés?

Üdv: Zódor József

0

Vote up!

You voted ‘up’

tibibalogh520
tibibalogh520's picture

Szia Ckó!
Bár ezt a töltőt nem ismerem (oly annyira nem, hogy azt sem tudom, milyen akkut töltene, és hogy milyen funkciói vannak), de ha a Power led elalszik indításkor, lehet valamelyik kondi száraz...a gomb hiba mellett...
Üdv Tibi.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Ckó
Ckó's picture

Szia!
Megnézem. A küszöbfesz jó.
Üdv.:Ckó

0

Vote up!

You voted ‘up’

tibibalogh520
tibibalogh520's picture

Szia Ckó!
Azért ennyire ne alacsonyodj le. :) (Ez a kérdés feltevés meglehetősen szűkszavúra sikeredett)
Bontsd szét, mérj benne...
Így csak annyit tudunk, mint te: 'elromlott benne valami'. :o
Üdv Tibi.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Ckó
Ckó's picture

Szia Tibi!
Szétszedtem, annyit megállapítottam, hogy az invertere megy, a szekunderen van 17 volt, a reléje nem húz be, funkciót nem vált. Rajz és tapasztalt hiányában lefagytam és azért indítottam ezt topikot, hátha valaki találkozott már ezzel lidis töltővel, hasonló hibával!
Üdv.:Ckó

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content