You are here

Vestel 11AK37-8 táp

7 posts / 0 new
Last post
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Ez a készülék ütemesen indúl, jobban mondva pattogás hallatszik, a táp feszültségek 1-5v között vannak.Eddig cseréltem fet, táp ic, 47uf, 470uf, ellenállások átmérve még az smdék is, kondikat műszerel kimérve, diódák jók. A sorvég leakasztva, de így is halott az egész, lehet hogy a hálozatitrafó menet zárlatos? Vagy valami kis dolog amit nem veszek észre?

Comments
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Most kaptam meg a SINI-től a hálózati trafót, de még volt benne egy kis KH hiba is. Ezeket elhárítva most szépen működik a készülék. Mindenkinek köszönöm a hozászolásokat sokat segítettek a hiba keresésben. További szép napot mindenkinek!

0

Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Most találtam meg a gondot, zárlatos a hálózati trafó szekunder oldala,de még nem találtam ilyen trafót. A trafó száma 2354.0046 és 30018785, ez kellene hol lehet beszerezni?

0

Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Bocs, tényleg elírtam mindjárt ki is javítom,de Fülesmester nem tudom megnézni a 11AK33-mas anyagot, ezeket meg még ma megnézem köszi.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Próbáld meg itt:
http://elektrotanya.com/?q=hu/content/vestel-11ak33-stb-sasszik-tapegysege

Vagy olvasd el a csatolmányt.

Üdv:
Fülesmester

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Nem írtad el a sazziszámot? Nem 11AK37-8?

Ha a 11AK37, akkor a probléma oka az üzem-stby átkapcsolást végző tranzisztorokkal (Q503, Q802, Q804) , vagy az R517, R527 fölhúzó ellenállásokkal lesz (csatolmányok).

A táp leírását megtalálod itt:
http://elektrotanya.com/?q=hu/content/vestel-11ak33-stb-sasszik-tapegyse...

Üdv:
Fülesmester

0

gaborgabor
gaborgabor picture

Szia!

Ha valóban ütemesen indulni próbál ,szek. oldal zárlat. típus alapján nem tudom melyik ez, de van benne tirisztor (to92) tokban amelynek a sortáphoz van köze?
Oly módon : sortáp egyenirányító diodához csatlakozik egy másik dióda , ez egy mikró 250voltos kondit tölt-és ez tirisztor nem tudom melyik lábára csatlakozik. ha ez a kondi rossz akkor sem indul el!

0