You are here

Vestel távirányító

13 posts / 0 new
Last post
demi0515
demi0515 picture

Sziasztok! Lenne egy kérdésem ezekkel a távokkal kapcsolatban. Van egy Digihome TV-m 11AK30 sasszival, ehhez megvan a táv. Most javítottam egy JVC-t 11AK30-as ez is viszont a táv nem jó hozzá. Lehet hogy buta kérdés de mi a különbség a kettő között? A menüjük is ugyan az. Köszönöm.

Comments
george
george picture

sziastok kolegak
sajnos a JVC ugyan az min a tobbi de a proci mas es evel a taviranytoja is ha vestel procit tesz bele megy a tobivel es nemmegy a JVC-sel

0

demi0515
demi0515 picture

Szia George! Ezt én is észre vettem: A többi alaplapon a procin csak Vestel felirat található, ezen viszont Vestel/JVC. Kösz.

0

Oszi11
Oszi11 picture

Sziasztok,

én úgy tudom, hogy a 11AK19, 11AK30 és a 11AK36 sassziknak ugyanaz a távirányítójuk. Elvileg menni kellene!

Üdv,
Oszi

0

demi0515
demi0515 picture

Szia Oszi! Kösz, lehet van valami gond a TV-vel. A tulaj szerint a távja nincs meg, de én sorvég hibával javítottam úgyhogy ennyi. Az előlapról kezelhető. A TV-vel mégsincs probléma, egy univ.-val sikerült rá állnom és a lényeget kezeli. Üdv.

0

Oszi11
Oszi11 picture

Szia demi0515,

akkor sikerült kifognod egy kivételt! Elképzelhető, hogy tényleg csak a vivőfrekvencia más!

Üdv,
Oszi

0

TZotya
TZotya picture

Üdv!
Megfigyelésem szerint ezek a gyártók a nagy nevű megrendelőiknek a gyártmányra jellemző kódokat is tudják opciózni. Pl. a JVC sok távja viszi a Vestel belsejű TV-t. Vagy a Grundig távok, pedig azok Bekok is lehetnek, mégis a Grundig irányítókra hallgatnak.
Vagy rosszul emlékszem? :-)

0

demi0515
demi0515 picture

Szia Oszi! Valószínűleg így van, különösebben nem zavar nem az én problémám csak kíváncsi voltam. Azt is furcsállottam hogy egy JVC-ben ilyen Török sasszi lakozik. Azért kösz. Üdv.:demi

0

tibibalogh520
tibibalogh520 picture
***

Szia demi!
Lehet, hogy nem ugyanaz a vivő frekije a távpiszkáknak?
Vagy maga a kiküldött kódok?
Üdv Tibi.

0

demi0515
demi0515 picture

Szia Tibi! Valami van :hmmm: .

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia Demi!
Valószínű más rezonátor van a távirányítókban.
Ha megvan az univerzális kódtáblázata, akkor abban meg tudod nézni van-e eltérés a két készülék kódjai között. Persze csak ha mindkettő benne van. :hmmm:
Szkóppal is meg tudod nézni a jelalakokat, ha egy infra vevődiódát teszel a mérőcsúcsra, és mindkét távon azonos funkciót kapcsolgatsz a dióda előtt. (Vagy egy BNC dugóba raksz egy vevődiódát, és állandóan lesz egy távok ellenőrzésére alkalmas olcsó kiegészítőd a szkópodhoz!) :p
Üdv: Laci

0

demi0515
demi0515 picture

Szia Laci! Kösz, ezt használni fogom :yes: .

0

Tranzix
Tranzix picture

Sziasztok!
Ilyen infrateszter létezik PC -re is csak egy hangkártya, egy ellenállás és egy infraled kell hozzá, nomeg a program: :oke:
http://www.softpedia.com/progDownload/Infra-Scope-Download-124222.html
Üdv: Tranzix

0

Sponsored links