You are here

Videoton RT7300 tuner FM átalakítás

3 posts / 0 new
Last post
muzsiktibor@invitel.hu
muzsiktibor@invitel.hu picture

A napokban került hozzám egy RT 7300 tuner aminek az FM részén működött a PLL keresés, de nem talált semmit. Szétnyitva a házat, csak néztem mi ez. és most is csak nézem mi a rézf... bagoly került ebbe BNC csatlakozón keresztül az FM KF helyére, meg a tunerba csatlakoztatva. Ha valaki tud ötletet adni megköszönöm. (Egyébként az AM rész, meg a funkcionális működés teljesen jó.)

Comments
torokj
torokj picture

Szia,
Nem túl áttekinthető a kép,a KF 2 láb bemenet,hova csatlakozik? Koaxok hova mennek? Elképzelhető ,hogy valami más eszközből (műholdvevő???) kapott jelet,vagy egy másik keverő,másik KF el nem műsorszóró frekvenciát (AM repsáv???) vételezett.Persze csak találgatás,ha pontosan lerajzolod mi hova megy,hátha előrébb leszünk.
torokj

0

muzsiktibor@invitel.hu
muzsiktibor@invitel.hu picture

Nem akartam egyenlőre jobban szétszedni. Ahonnan származik volt még 4 db, de mivel a tulaj ingatlan vásárlás után találta - meg nem is szakember - csak annyit tudott, hogy nem megy az FM, szét nem szedte. Attól tartok, hogy aki átszerelte, vagy aki konkrétan ismeri a funkcióját tudja csak megmondani mi is ez. Mindenesetre URH rádiónak nem nagyon lehet így használni.

0