You are here

VU+ SOLO2 táphiba után nem indul

5 posts / 0 new
Last post
tomirevesz
tomirevesz picture

Sziasztok!
Ez a VU+ SOLO2 beltéri egység 12V-os adapterében a két 680uF volt kuka, csere után csak a képen látható háttér jön be, venti és hdd-je forog, a kijelzőn Starting... után VU+ SOLO2 felirat van. Távra és előlapi gombra(érzékeli) nem kapcsol ki, menü gombra a kijelző karikázik egy kicsit. Próbáltam USB-n keresztül flashelni, de el sem kezdi a folyamatot. 
Ismerős hiba ez valakinek?

File attachment: 
Comments
Pedro7
Pedro7 picture

Próbáld meg másik pendrive-al.Vagy akár másik image-t feltenni.Régebbi gyári fw is lehet.

0

pityu064
pityu064 picture

Szia próbáld másik pennel vagy az első vagy a hátsó usb-ről nekem már volt rá példa hogy első usb-ről nem ment hátsóból ment.Ha nem megy esetleg rs232 kábel.Nekem 2db vu duo 2 van,hoztam már vissza féltéglából.Elvileg amit fotóztál a gép élni akar de az image sérült,ujra kell flesselni.Keress videót róla nem mindegy hogy másolod a fájlt a penre + flashelési eljárás kikapcs pen be indit mikor beolvas kiirja pover gomb megnyom onnantól lecseréli a boot loadert+a szoftot.Esetleg másik image próba.van saját oldala onnan tölts imagét.

0

lacoka
lacoka picture

Nézzél szét itt hátha tudnak segíteni 
https://www.netboard.hu/sat/21101-vu-plus-belteri-egysegek.html

0

tomirevesz
tomirevesz picture

Köszönöm a segítséget. az USB volt a probléma. 8GB-os TDK volt kéznél, azzal próbáltam de úgy látszik nem szereti, egy noname 4GB-al simán felment az openatv-7.3-vusolo2-20240212, így már működik szépen!

0