You are here

Westen Pulsar Condens 1.24 beállítása

1 post / 0 new
thomas123
thomas123 picture

Sziasztok!

Egy Westen Pulsar Condens 1.24 gázkazánnal vannak gondjaim. Eredeti hiba, hogy tönkrement a vezérlőpanel és a benne lévő kis memóriakártya is. ( Egyik nap még fűtött, másnap csak a szivattyú megy, nincs kijelzés és csak szikráztat. Zárlat volt az 5V-on)
Itt a fórumról egyik fórumtárs küldött nekem egy panelt, ami látszólag ugyanolyan, csak régebbi gyártás ( kijelzője zölden világít, az enyém kék volt)
Szereztem bele egy kártyát és egyik munkatársam kazánjából kiírtam a paramétereket. ( bár az a kazán nem 1.24-es hanem 24-es típus volt)
Na most úgy tűnik rendben működik a panel, csak nem gyújt! Szivattyú, váltószelep, ventilátor indul, szikráztat is, de nem gyújt. Még valami paraméter lehet más - esetleg többféle gázszeleppel készült és hozzá kellene állítani? Nem tudja valaki?
A kazán valószínűleg még garanciális( nincs két éve beüzemelve) , de nem találom a papírjait, a szerelőnél sincs, aki felszerelte. Egy új panel 100-120eFt, plusz 20eFt a kártya bele. Meg is venném, ha tutira működne, de azt is programozni kell, gondolom, hisz többféle kazánhoz is jó a webboltok szerint. Azt ki tudja megcsinálni?
Vagy a panel nem hozzá való ? ( aminek az árával még tartozom!! )
Teszek fel képeket a kazánról, és ha valaki kiolvasná a sajátja paramétereit, azt megköszönném, hátha csak ez a baj. Egyszerű kiolvasni, elrontani nem lehet.
Az a fajta kazán, ami közvetlenül nem tud melegvizet csinálni, csak külső hőcserélős tartályt lehet hozzákötni és azt tudja fűteni.

Előre is köszi a segítséget! 
Üdv!      Tomi