You are here

WF0600NCE Samsung mosógép nem forgat.

7 posts / 0 new
Last post
jocos999

Üdvözlet Mindenkinek! A szóban forgó készülék ezzel az üzenettel került hozzám. Valójában normál üzemmódokban csak szivattyúz. Hibaüzenetet nem ad. A percek csökkennek minden programban de nem történik semmi. Motor, fűtőszál, szivattyú, csatik lehúzására hibaüzenetet nem ad. Vízszint, hőfok, szenzorok ill. az ajtó nyitva hagyására viszont ad megfelelő hibajelzést. Szerviz-teszt üzemmódban a motor és a fűtőszál nem működik (külön letesztelve jók) hibajelzés nincs. A kocsonyából kibányászott részek alkatrész, forrasztás, szempontjából átnézve hiba nincs. A motor vezérlő relék jók vezérlést viszont nem kapnak (visszamérve a meghajtó IC-ig). Abban kérném a segítségeteket hogy mit érdemes még ezenkívül átnézni ami elkerülhette a figyelmemet. Köszönöm.

Comments
guriga

Víz nélkül nem fog működni, arról nem írsz hogy azzal mi a helyzet.

0

Vote up!

You voted ‘up’

jocos999

Szia! Ahogyan írtam normál üzemmódban csak szivattyúz. Ha rá van kötve a víz akkor sem nyit egyik mágnes szelep sem. Szerviz üzemmódban működnek a szelepek ahogyan léptetem a perifériák között.

0

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano's picture

.

2

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano's picture

Szia!
A reléket kapcsoló IC-k vezérlést kapnak a prociról ?

0

Vote up!

You voted ‘up’

jocos999

Szia! Ezt még nem néztem. A kijelző panelen van a proci. A műanyagot már körbevágtam de a zselét még csak a motorvezérlő IC körül kapartam le. Ez az IC nem kap vezérlést a prociról. Meg fogom nézni a többit is.

0

Vote up!

You voted ‘up’

berco1960

A motor felé a kábelkorbács nem szakadt?( van egy + ág a motorban biztivel)

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content