You are here

Whirlpool adg 7340 mosogatógépnél nem indul el a mosogatás, szivattyú, mágnesszelep indul

6 posts / 0 new
Last post
Bazsyk
Bazsyk picture

Sziasztok!
Adott fent említett mosogatógép, ami a program indítás után veszett sípolás követte nem rendeltetésszerűen működik. A szivattyú bekapcsol, majd elkezdi beengedni a vizet, majd néhány mp múlva start jel melletti led veszett villogásba kezd, és sípol, Sajnos nem hibakódot villog, hanem folyamatosan. A kis reed cső tűnik gyanúsnak. Mikor kivettem, sajnos leesett, és utána visszaszerelés után működött a gép, mérve alapból nyitott, a kerék pörgésekor pedig zár. 5-ször indítottam programot, megvártam míg elindul a főmotor, kikapcs, leszivattyúz, minden ok. Mondtam telefonon a hawernek, hogy kész, lesörözzük a munkadíjat. 1 órája hazaértek, indít, leáll, sípol. Mitévő legyek? Köszi!

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
Bazsyk
Bazsyk picture

Hali! Azt elfelejtettem írni, hogy a masina 7 éves. A reed cső csere után a víz betöltése végén kiállt hibára, majd azután csináltam egy öntesztet, ami végigment, végén 3-at sípolt, majd azután egy menetet megvártam, az is hiba nélkül. Remélem jó lesz. Szép napot!

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia Bazsyk !
Szerintem nem lesz jó !!!
Vándorol abban a gépben egy - két helyen egy "kis "
dugulás.
Víz szint szerintem jóval a program beállítási szintje felé szalad a
dugulás miatt
Persze csak esetenként.
Szerintem kapd szét takarítsd ki mindenhol és jó lesz!
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

Bazsyk
Bazsyk picture

Kedves Sándor!
Köszönöm a tippet, amit át bírtam ellenőrizni, azt megnéztem, nem találtam dugulást. A csőrendszer, amiben az áramlásszenzor van, átfújva, átmosva, kerék pörög. Mint ma kiderült, só helyére mosogatópor került, ezt a hawer párja "elfelejtette" mondani. Nyomait nem látom a vízlágyító tartályban. Tegnap óta nincs hiba. Tönkretehette a gyantát? Köszönöm még egyszer!

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia Bazsyk !
A só helyére só való ! :D
Akkor mégis csak helyes volt a tippem , mert csak az volt.
A " csökkentett " habzás becsapta a szint érzékelést,
ezért tiltott, majd szivattyúzott.
A gép jól működött, a gazdi meg hibázott.
Van ilyen .
A lényeg, hiba elhárítva.
Gratulálok !
Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

Bazsyk
Bazsyk picture

Hali! Köszi és szép napot!

0