You are here

Whirlpool ADP 6930 PC mosogatógép néha azt írja, E1 F8 [lezárva]

20 posts / 0 new
Last post
MZperX
MZperX picture

Jó éjszakát az Uraknak! Rövid program 44 perc. Megy a cucc úgy huszonöt percig, oszt ezt írja. Addig mos, fűt csinál mindent mit kell. Lövésem sincs mi lehet ez?

Mivel a többszöri kérés sem használt, így a topikot lezárom.

Comments
amatörmuszaki
amatörmuszaki picture

Üdv!
Küldj egy 85-ös kódot,hogy pontosan mik vannak benne.
Ha nincs lekopva,belül az ajtó oldalán is van a vonalkód alatt.
amatörmuszaki

0

krétaköz
krétaköz picture

Szia: azért olvasd el ezt a Whirlpool 6. érzékes mosogatógép ADG6442FD E1 F8 hibakódja topikot is. ÜDV:LACI

0

MZperX
MZperX picture

Megtaláltam...

0

MZperX
MZperX picture

Köszönöm a tippet, de elkélne egy kis segítség. Csináltam már, de oly' régen, nem emlékszem. Hogyan találok meg egy régebbi, témába vágó topikot? Jelesül azt amit ajánlasz?

0

city217
city217 picture

Profi?!
Még 25 év és menni fog. :)

F8 E1” hibajelzést mutat.
- Szennyezett szűrők.
- Tisztítsa meg a szűrőket.
- Megtört lefolyócső.

-A lefolyócső nem törhet meg.
- A szifon csőcsatlakozása zárva van.
- El kell távolítani a szifon csőcsatlakozásából a zárólemezt.
J.
ui: Miután végrehajtotta a fenti műveletsort, a hibaüzenetnek törlődnie kell. Az esetek nagy részében a rendellenesség így megszűnik.
NULLÁZÁS:
Nyomja meg a
„TÖRLÉS/Ki” gombot.
Zárja be az ajtót.
Legfeljebb 1 percig automatikusan vízleeresztés történik.
A készülék újraindításra kész.

0

MZperX
MZperX picture

Üdv'! Majd' elfelejtettem megkérdezni, amiket tanácsolsz, azt honnét másoltad ide? A kérdés költői, mert tudom.
Nem miattad, szerintem ugyanis nem érdemled meg ilyen indtás után, de mások okulására ideírom, nehogy bárkit félrevezess. A FENTI HIBAÜZENET, HA RÖGTÖN A PROGRAM ELEJÉN, ÉS PERMANENSEN JELENTKEZIK, SZINTE MINDIG OPTIKA CSERÉVEL ORVOSOLHATÓ! Most csak a dolog időszakos volta zavar.
Tehát, hogy jön ide a dugulás? És ha már emlegetted a huszonöt évet, nos ennyi idő alatt azt is megtanultam, azért mert valami le van írva, attól még nem biztos, hogy igaz....

0

city217
city217 picture

Szia.
Igen és azt még tedd hozzá, hogy " a messziről jött ember azt mondd amit akar".
Egyet megtanultam, neked segítsen a radaiiiiii. :)

Üdv.

0

MZperX
MZperX picture

Hali! Ha segítesz, azt mindig meg fogom köszönni. Amennyiben nem oktatsz ki és higítod a szart, ELLENŐRIZETLEN, VALAHONNAN BEMÁSOLT, AZAZ NEM TAPASZTALATI, ÁLTALAD LEELLENŐRZÖTT, MONDHATNÁM TUTI INFÓKKAL, nos azt még inkább megköszönöm.
Tehát félretéve a személyeskedést, -tényleg, bántottalak valaha?- vegyük át újra a leckét!
Én úgy gondolom, a feltett kérdések, DE FŐLEG A MEGFONTOLT VÁLASZOK, sokak javát szolgálhatják. Valami ilyesmi építő szándék motiválhatta Pihét, mikor létrehozta a Tanyát.
Felelőtlen, ellenőrizetlen tippek csak elvisznek a málnásba, főleg a laikus kérdezőt. Aki ért hozzá valamennyire, az átugorja a baromságokat, de a későbbi keresést azoknak is megnehezíti.
"Messziről jött ember..." SOHA NEM ÍRTAM BE OLYAN MEGOLDÁST, AMIT HALLOTTAM, VAGY OLVASTAM VALAHOL. KIZÁRÓLAG OLYAT, AMI NEKEM BEJÖTT, AMIRE MAGAM JÖTTEM RÁ, AZAZ AMELY GÉP TÉNYLEG MEGJAVULT. És visszaellenőrizhető módon. Több gépben cseréltem már a fenti hibaüzenet miatt optót, melyek stabilan megjavultak, csak azok már induláskor nyüszítettek, hogy baj van. Ennek ellenére volt, hogy tévedtem. Olyankor akár fél év távlatábol is korrigáltam mit írtam. Volt, hogy nem írtam le a megfejtést. Több hónap után javítottam. Lásd a sótartály beázós gépet.
Tehát végül és részemről utoljára. NEM ÉRTEM, MIRŐL BESZÉLSZ! Tán kezdek hülyülni. Bocs'!

Már egy párszor kértem, hogy a javításon kívüli, személyes(kedő), magyarázó, anekdotázó megjegyzéseket a söröskorsó használatával tedd! Ez az utolsó alkalom, hogy megúszod törlés nélkül.

0

MZperX
MZperX picture

Nem optót. OPTIKÁT. Bocs.!

0

MZperX
MZperX picture

Üdv'! A válaszod első részét nem értem. Pontosabban nem akarom érteni.
Segítő szándékod nagyra értékelem, de...
Újraindítva a gépet lemegy a víz. Kevesebb mint negyven másodperc alatt! Gondolod, hogy nem ezzel kezdtem? Mondjuk akár még a azivattyú is lehet csak bemelegedés után tré. Mert a rövid zuhanyprogram lemegy. És a hideg víz ugyi nem melegíti át a nyomorultat. De ez csak most jutott eszembe.
Nem te tippelted. Írhatnám nagy "t"-vel is, a kellő tisztelet jeléül. Meg is fogom tenni, ha leírod, mihez kell még huszonöt év? Hogy leszokj a személyeskedő gúnyolódásról? Mert abban, hogy egyre kevesebbet ér a tanya, mert sok hozzáértőnek egyszerűen nincs idegrendszere eme kicsinyes játszmákhoz, nos pont az efféle "hatalmas" poénoknak jelentős szerepe vala...

0

varga jano
varga jano picture
*****

:) jano

0

MZperX
MZperX picture

Hali! A Smile minek szólt? A fenti hozzászólás értelmetlenségének, vagy a poénosnak szánt kezdésének?
MIELŐTT VALAKI AZT HINNÉ, CSAK SÉRTŐDŐS KEDVEMBEN VAGYOK, NEM!
URAIM! Nem lehetne, amit már annyiszor kértem, KINEK NINCS MONDANDÓJA AZ INKÁBB VALAMI CSETSZOBÁBAN HÍGÍTSA AZ EMELKEDETT CSEVEGÉST?

0

kisandras79
kisandras79 picture
*

Szia !

Ha nem haragszol idéznélek:"Jó párszor leírtam, nézzétek már meg, ki nyitotta a topikot! Fülesmesternek biztosan nem írnám le, melyik egy tranzisztor bázisa... Nekem is felesleges ideírni a banáliákat. Nézd meg a fűtőbetétet, az ajtózárat, stb."
Ezek után én már nem is merek instrukciókat adni a nagy MZperX-nek,mert biztos tisztában van vele,hogy a vizet mi érzékeli a gépben...

Üdv:András.

0

MZperX
MZperX picture

Üdv'! Természetesen nem haragszom. Vittem anno a Gelka moduljavítójába Videoton tápot, mert nem "cicergett".Oszt' égtem mint a szén, mert jó volt. Csak terheletlenül nem cicergett. Egy kolléga tette elém, nem boldogul vele, pedig már mindent kicserélt. Eszembe sem jutott, hogy rámérjek! Mert bédugtam a villanyba és nem cicergett. Hónapokig cikiztek vele.
Volt, hogy nemhülye kolléga behozta a biztosítékhibás tv-t. "Benézte".
Minden tippnek örülök, ha az nem párosul tudálékos okoskodással.
Nézd meg az elmúlt évben hány kérdésemre kaptam értékelhető választ, és hányszor adtam meg magam a megfejtést mások okulására.
NÉHA MÉGIS KÉRDEZEK. PONT AZÉRT MERT NEM GONDOLOM MAGAM TÉVEDHETETLENNEK. Ez persze mit sem változtat azon, hogy tisztában vagyok azzal, hol helyezkedem el a tudásommal eme szakmában. Nagyjából.
Ha van mondandód, mond! Ha az optika hibájára célzol, bennem is felmerült. De akkor mért megy húsz percig? És mért nem áll le a rövid öblítő program?
Amúgy amit idéztél, vállalom. De te is beleestél abba a hibába, hogy nem szigorúan a megoldásra koncentrálsz. Amit írtam, pont azért írtam, hogy elmondjam: ideje lenne visszatérni ezen az oldalon a szakmáról való csevejre. A többire ott van Piroska meg az ő kocsmája...

0

kisandras79
kisandras79 picture
*

Szia !

Tudtommal,bár tévedhetek,ezek a szivattyú terheléséből állapítják meg,hogy maradt-e víz a gépben.Tehát ha szorul a szivattyú,vagy hiányzik egy lapátja,akkor csinálhat ilyet.Javítsatok ki ,ha tévednék.

Üdv:András.

0

MZperX
MZperX picture

Halihó! Valami hasonlóról már hallottam, mondjuk az Elektrolux inverteres szivattyúja megszorul, akkor motorhibát jelez. Miként érzékelhető ez hagyományos szivattyúnál, nem tudom. Valami soros áramfigyelő ellenállattal? Valamenny víz ráadásul mindig marad a cuccban, hisz a csőből nem tudja kinyomni, ha már levegőben kalamol félig. Látod, kíváncsian vártam, lesz-e válasz a kérdésedre, végre tanulhatnánk valamit. Most hol vannak a "nagytudású okoskodók"?

0

krétaköz
krétaköz picture

Szia: igen ez így van ,de a keringtető motorról beszélünk és nem a lúg szivattyúról(általában lejeb helyezkedik a lúgszivattyú mint a keringető és így abban nem igazán van víz ürítés után),a proci pedig az áramfelvételt figyeli a motornak azér van az,hogy ürítés közben megáll és egy pillanatra beindítja a keringető motort a proci.A MIELE mosogatógép sok típusa is így működik mint a Whirlpool-od, de javítsatok ki,ha tévedek.ÜDV:LACI

0

uniman
uniman picture
***

Hello MZperX.
Valószínűleg azért kevés a hozzászóló, mert az utóbbi időben elég nehezen érthető speciális "zamatos" zsargonokban fogalmazol...
Én tanultam magyar nyelvet és sajnos még a felét sem értem...
Én jobban örülnék, ha a lektorált szakkönyvekben használt kifejezéseket használnád...el tudom képzelni, hogy aki "fordító" segítségével olvassa írásaidat, hogy mennyire nem értheti.
Ezenkívül rengeteg mondatod "NEM-szürkén" olvasható, pedig a témához semmi köze nincs...
'Bocsi, de ezt le kellett írnom...tudom, hogy rendkívül nehéz a magyar nyelv szabályainak megfelellően "püfölni" a billentyűzetett, de meg kellene próbálnod, talán sikerülhet...vagy nem?

Üdv.: Uniman

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia MZperX !
Szoftver ! :)
A forráskód nélkül a szoftveresek sem tudják megmondani .
Üdv
jano

0

Sponsored links