You are here

Whirlpool AWE8725 felültöltős mosógép F08 hiba

4 posts / 0 new
Last post
gnusmas1234567
gnusmas1234567 picture

Sziasztok!

Whirlpool AWE8725 felültöltős mosógép F08 hibával küzdök. Nem a hagyományos "domino" paneles. F08 hiba ugye fűtőköri hibát jelent.
Itt a fűtőszál jó, nem testzárlatos (próbáltam másikkal is). Fűtésrelé cserélve, fűtőszálra menő vezeték jó. Bekapcsolás után ajtó lezár, vizet beenged, és mikor bekéne kapcsolji a fűtést kattan a relé, de egyből F08 hibára áll. Gondoltam táphiba a hirtelen teljesítmény növekedéskor, elkókat cseréltem, táp IC-t cseréltem. Sajnos semmi változás.

Mit nézzek meg még szerintetek?

Üdv. G.

File attachment: 
Comments
dankasan
dankasan picture

Szia!
Esetleg másik vízszintszabályzóval próbáltad? A fűtésrelét újra cserélted vagy másik használtra,mert én úgy jártam a múltkor,hogy már egy rakat ócska relét cseréltem,nem lett jó míg nem újat raktam be...
Üdv.

0

Vote up!

You voted ‘up’

gnusmas1234567
gnusmas1234567 picture

Szia!

Lehet igazad van. Először, rögtön bekapcsolás után vízszint szabályozó hibakódot írt (már nem tudom mit), cseréltem, elindult a centrifuga program. Utána visszatettem a régi vízszint szabályozót és azzal is elindult a centri ezért hagytam az eredetit (lehet hogy hiba volt) és vízre kötöttem és azóta van az F08. Kicserélem egy próba erejéig. Relé az használt volt amit bele tettem, de működő panelból szedtem ki.

Üdv.: G:

0

Vote up!

You voted ‘up’

aztazeget
aztazeget picture

Szia! Mi lett a végső megoldás? Mert most fogok menni egy f08-as WP-hoz.Köszi:NA

0

Vote up!

You voted ‘up’