You are here

Whirlpool W7 hütőgép nem hüt, valószinű le van fagyva.

3 posts / 0 new
Last post
moti
moti picture

Sziasztok.

Van egy Whirlpool W7 típusú 6 érzékü kombinált hütőm aminek jelenleg a hütő belsejébe langyos a hömérséklet. Anno már volt kint szervizes, és mondta, hogy leszokott fagyni a fagyasztóba a hőcserélő, ami miatt nem szokott hüteni a hütôgép. Volt valami kombináció amit elindított és 10 percig csinált egy kényszeritett leolvasztást. Na ez amit nem írtam fel magamnak. Esetleg tudjàtok, hogyan tudnám ezt a gyors olvasztást elinditani? Köszönöm előre is

Comments
BTS_szerviz
BTS_szerviz picture

egyáltalán nem biztos hogy így működik, mivel nem ismerjük a pontos típust:

"Kényszerített leolvasztási ciklus futtatásához nyissa ki a hűtőszekrény ajtaját vagy ajtait, ha a hűtőszekrény francia ajtós modell. Ezután tartsa lenyomva az ajtókapcsolót vagy kapcsolókat, a kijelzőnek elsötétülnie kell. Ezután nyomja meg háromszor 10 másodperc alatt a hűtőszekrény hőmérséklet (-) gombját, és engedje el az ajtókapcsolókat. A kijelzőn az „F” és a „D” (Kényszerített leolvasztás) felirat jelenik meg, nyomja meg még egyszer a hűtőszekrény (-) gombot, hogy megerősítse, hogy ezt szeretné megtenni. Ezután a „rövid” rövidítésű „S” jelet kell megjeleníteni a hűtőszekrény ablakában. A hűtőszekrény (+) gombbal válthat a hosszú és a rövid ciklus között. Az áramkör teszteléséhez a rövid opciónak rendben kell lennie. Ha azonban megpróbál megszabadulni a fagyoktól, akkor javaslom a hosszú ciklust.
Ha kiválasztotta, nyomja meg a hűtőszekrény (-) gombot a leolvasztási ciklus megkezdéséhez. A kijelző visszaáll az eredeti beállításokra, és bezárhatja az ajtót. Pár pillanat múlva, ha minden rendben működik, hallani kell a víz édes süvítő hangját, amely a vörös melegítőre csöpög. Ha néhány perc múlva nem hall semmit a fagyasztóban ... - Huston, problémánk van"

0

ityvity
ityvity picture
*

W7 nem sokat mond .Zöldség tároló fiókot kihúzod ott lesz egy típus meg egy 85xx számsor . Ha jobb megoldás nincs , kihúzod azt kiolvad magától .

0