You are here

Whirlpool WFC 3C23 PF mosogatógép idő előtt leáll (nincs hiba kijezés)

8 posts / 0 new
Last post
ltarjanyi
ltarjanyi picture

Üdvözletem!

Egy ideje a mosogatógépem hektikusan működik. Van hogy végigmegy a program, de egyre gyakrabban leáll idő előtt. Normál END kijelzéssel, mintha végigment volna. Van hogy 10 perc után áll le, van amikor másfél óra után. Bármi 5let? Nincs valakinek az elektronikájához kapcsolási rajza?

Köszönöm!

Comments
ityvity
ityvity picture

Szia , rajzzal sem leszel előrébb , max valamilyen k.h elképzelhető, ha időszakosan jelentkezik a hiba , de előbb a perifériákat kellene le ellenőrizni , főleg mechanikusan a kiss bldc keringgető motort  .

0

ltarjanyi
ltarjanyi picture

Szia! Mármint azt ellenőrizzem le, hogy jól csatlakoznak-e, vagy mire gondolsz? Periféria kh. okozhat olyat, hogy leáll a program? Mindenesetre megnézem..., köszi!

0

ityvity
ityvity picture

Panel kh , motorba  meg van elektronika , de tud mechanikusan szorulni (tengely fészek kopás ) . ez már 8-10 éves gép lehet .

0

amatörmuszaki
amatörmuszaki picture

Üdv.
ebben dea 701 panel van?
A kezelő panelen a program törlés gombra ugyanúgy áll le?
akkor a gombokat kell megnézni.

0

ltarjanyi
ltarjanyi picture

Ha a kezelő panelen állítom le, akkor nem ír ki normál program végét jelző "END"-et, szóval nem ugyanúgy áll le. DEA 701 a panel.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Kapcsolási rajzot én a "Keresem/Wanted" dobozban kérek.
Üdv

0

ltarjanyi
ltarjanyi picture

Köszi, felteszem oda is. Elsősorban javítási ötlet érdekelt, hátha valakinek ismerős a jelenség. A rajz, szervizkönyv másodlagos.

0