You are here

Whirpool mosogatógép

3 posts / 0 new
Last post
pihe
pihe picture
*****

Sziazstok elromlott a mosogatógépem Whirpool ADG 635 Metróba vettem
bekapcsoláskor szakaszosan rövid ideig szivattyúzza a vizet kifelé,
minden vizszivattyúzásnál szakaszosan müködteti a leüritő szivattyút.Eddig végig vitte a programot most már nem működik megbolondúlt teljesen. Szükségem lenne a kapcsolási rajzára vagy egy tipre hol keressem a hibát. valószínűleg megeggyezik a 640-sel
ölőre is köszi

Comments
Edison212
Edison212 picture

szia javitottál már hasonló készüléket? nagyából tudod mi hól található belűl? mert csak akkor tudok segiteni mert ilyen hejen dolgozom. előrei is nézd meg ezeket a készülékben: ellenörizd a szintjelzö nyitott és zárt kapcsolását, a fö motor helyes müködését a csatlakozok oxid mentességét.
Az aqua stop kapcsolot és hogy nincsenek e víz nyomok a készülék aljában
ha viz nyomok vannak ellenörizzd a csöveket rögzitéseit
a sótartó és leeresztő nyillások tömitéseit.
Ha a készülék még inditja a programot de közben megáll,
akkor vagy szivárog és az aqua stop elinditja a leeresztést,
vagy a fütési idö tul hosszú akkor a fütö betét vagy a hö szonda romlott el,esetleg panel hiba de az ritka de nem kizárt.talán a szivatyú motor vagy annak kábelei okozzák a hibát,esetleg azért felelös relé. Ha valami kérdésed van még írj nyugottan. remélem tudtam segiteni valamit.

0

perlaci
perlaci picture

Induláskor mindig szivattyúzással kezdenek ez nem lenne baj. Nézd meg nincs e a kifolyó rendszerben dugulás, vagy a vízszintérzékelő csövében elzáródás. Ekkor állandóan azt hiszi víz van a gépben.

0