You are here

WIN7 alá progik

11 posts / 0 new
Last post
mika70
mika70 picture

Sziasztok!
kérdésem a következő:
Szeretnék a fenti op.rendszerhez programokat összegyűjteni ugyanis amik nekem vannak roppantul régiek.A baj az,hogy nem tudom honnan szedjek le mivel torrent oldalon csak a BHO-n vagyok és ott megtiltották.Minden ötletet szívesen fogadok.Válaszotokat köszönöm:Mika. : :help:

Comments
mika70
mika70 picture

mika
Sziasztok!
Mint említettem a 2 berakott link segített!Téma OFF!
És még egyszer köszi!Üdv:Mika.

0

vargaf
vargaf picture

Szervusztok!

Érthetetlen számomra, hogy mióta feltetted a kérdést nem is reagálsz a hozzászólásokra, pedig részünkről a segítőkészség megvan. Másokkal is volt már hasonló tapasztalatom. Miért kér segítséget az, aki nem veszi a fáradságot, hogy válaszoljon.

Üdv.:

Feri

0

mika70
mika70 picture

mika
Sziasztok!
Veszi a fáradságot de mivel fiatal vagyok viszonylag és 3 gyerek apja nincs időm egész nap a gép előtt ülni mint neked Feri esetleg!
A linkeket is meg kell néznem amit felraktak a srácok és az is idő,így tehát később tudok reagálni!Egyébként volt olyan fórum témám amire abszolút nem válaszolt senki.Tehát előbb-utóbb reagálok a javaslatokra például most is megköszönöm a berakott linkeket mert találtam hasznos dolgokat!
Ha esetleg nyers vagyok elnézést kérek.
Üdv mindenkinek:Mika :oke:

0

vargaf
vargaf picture

Szia!

De azt még most sem árulod el milyen programokra van szükséged!

Üdv.:

Feri

0

jancsika
jancsika picture

sziasztok--en is ujra tettem a windows,sajnos csak 7-es volt,de erre nem tudom feltenni a bluetooth progit,semelyik verziojat,valami windows logo-ba kötekedik,nem tudom hogyan orvosolható,persze youtube-on vannak videok megoldásokról,de nekem azok komplikáltak,én is bármilyen info-t fogadok...pontosan a bluesoleil,minimum 5MB adatcsere verzio erdekelne,persze windows7-re...köszönöm...

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
"valami windows logo-ba kötekedik"
Ne törődj vele. Nekem is BlueSolei-em van és simán fut. Az IVT 1.6-os verziót fel lehet tenni, de a dongle-t csak az illesztőprogi telepítése után dugd rá. Ha nincs meg a driver, felteszem a data.hu-ra és belinkelem. :oke:
Tedd meg azt a szívességet, hogy használod a géped shift gombját, valamint a magyar helyesírási szótárt. :yes:
Üdv! Kalex

0

jancsika
jancsika picture

szia Kalex,én használnám a shift gombot,de csak pár másodpercig müködik,utána megint minden angolra vált...sajnos nálam ez régi probléma,majd egyszer a számitógép fórumba,talán nyitok egy témát ezzel kapcsolatban,mert mindig a visszaváltani,sok idő mig megirok egy-két soros szöveget :D ...üdv!

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
1. A shift a nagybetűkhöz kell. Annak semmi köze a nyelv mikéntjéhez. :hmmm:
2. A space billentyűd remélem nem romlott el, mert az írásjelek után a szóközök hiányoznak. ;)
Üdv! Kalex

0

Molnitron
Molnitron picture

Üdv Mika70
Igazából majdnem minden xp-s program jó a win7 re,csak a kompatibilitás varázslóval futtasd!És utána mindig úgy indul!(Ment egy privi)
Üdv
Molnitron

0

vargaf
vargaf picture

Szia!

Azt azért megírhatnád milyen programokra gondolsz, mert a megadott információk alapján nem tudunk segíteni.

Üdv.:

Feri

0

Sponsored links