You are here

Windows rendszer alatt(98/XP/7/10) azt kapom,némely oldal,mint a tanya is,az ön kapcsolata nem privát.Elvileg MEGOLDVA!

49 posts / 0 new
Last post
sandorverten
sandorverten picture

Hali!
Ezt az üzenetet kapom,már több oldalról is:"Az Ön kapcsolata nem privát". Nem tudok belépni és halvány f....m sincs miért.
Tudna valaki segíteni,tanácsot adni? Megköszönném,mert eléggé bosszantó!Telepítés már 2x megvolt,de nem hozott eredményt.Az agyamat eldobom,semmi sem jut már az eszembe! Néha a tanyára sem tudok bejutni(időkép sem megy)!:( Na most igen.
Üdv Sándor
Nos,átváltok más op.rendszerre egyelőre.Valami van a gépemmel,mert a mobil normális.Addig meg kutakodom.Lehet az avast a ludas.Vagy beszedtem valami vírust? Innen jegelem a témát.Köszi mindenkinek! A böngészőm frissítve chrom.
Letöröltem az AVAST-t,feltettem az esetet.Egyelőre műkszik.Hogy mi köze? Mindenkinek köszi!Az órám jó.
Üdv!

Comments
tomirevesz
tomirevesz picture

Hali.
Ha van, érdekelne a megoldás. XPSP3 újratelepítés után szűz gépen chrome 49 jó dátum/idő. Két másik gépen ugyanez a konfig működik! 

0

tomirevesz
tomirevesz picture

Nálam megszületett a megoldás! 
XP service pack 4 (igen négy) felrakása után minden OK.

File csatolás: 

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia Tomi!

Elérhető ez az SP4 a magyar XP-hez? Az angolt próbáltam, de nem ment fel.

Üdv, lcsaszar

0

lacoka
lacoka picture

0

tomirevesz
tomirevesz picture

Szia.
Igen magyar, 482MB. Dobj PÜ-ben egy mailcímet és elküldöm. 

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Szia!
Dobd fel egy tárhelyre és linkeld ide!

0

tomirevesz
tomirevesz picture

1

lacoka
lacoka picture

Szia
ez az utolsó verzió XP-re Verzió: 49.0.2623.112 nekem ez van fönt ezzel nem csinálja esetleg próbáld meg újra telepíteni
Avast ingyenes verzió van még mellette

0

tomirevesz
tomirevesz picture

Szia.
A 49-es chrome-t telepítettem fel, a többi gépen az megy. A tanúsítvány ellenőrzés a frissítéskor módosítja a beállításjegyzéket, a régi telepített még ezért fut hiba nélkül.
Ebből Win7 lesz...

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Másik böngésző választása helyett teljes rendszer lecserélése? Időmilliomos vagy?

0

lacoka
lacoka picture

Szia
kerestem a neten legtöbbször az idő-dátum beállításra hivatkoznak ez az üzenet sok helyen előfordul nézz szét itt hátha találsz rá megoldást
https://www.google.al/search?q=Chrome+az+%C3%B6n+kapcsolata+nem+priv%C3%...

0

sandorverten
sandorverten picture

Szia!
A laptopomon win10,az asztalin win7.Most már mindkettőn ugyanaz a helyzet.Feltettem a mozzilát az asztalira és mostmár nincs,csak a laptopon,mert ott maradt a chrom.Hogy mi ez?Nem vagyok számítástechnikai guru,így....?
Sándor

0

Inhouse
Inhouse picture
*

Szia!

Nekünk volt, amikor az Avast/AVG antivírus ingyenes verziója csinálta ezt, frissítés után megjavult.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: nálam az Avast XP-, Win 7-en sosem működött normálisan

Bálint

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Bálint !
Az.Avast nekem sem vált be . Az eset nod.32 az jó választás .

 

0

lacoka
lacoka picture

Szia
nem tudom hogy sok embernek mi a baja az Avast-al nálam már legalább 10 éve megy XP mellett 2015.10.2.2218 verzió csak az adatbázist szoktam frissíteni sok minden ki van kapcsolva benne a beállításoknál csak a legszükségesebbeket hagytam meg benne és így teszi a dolgát nem érzem hogy megfogná lelassítaná a gépet ( laptop ) pedig nem egy erőmű

1

Mr._V.
Mr._V. picture

Lejjebb írtam, hogy mi a baj az Avast-al: 436803

Csak 1x futtass le egy AviraCMD-t teljes vizsgálatra állítva és meglátod, hogy a futó vírusirtó mellett fog találni olyat, amit az Avast nem látott.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Bár a vírusirtó típusa hitbéli kérdés, de megkönnyítendő a választást, csatolok egy táblázatot, ahol az AVIRA közel sem szerepel olyan jól, mint gondolnád. Az hogy ott is talál valamit, ahol egy másik nem, még nem jelenti, hogy ott tényleg vírus van!
Az oldal, ahonnan letöltöttem a táblázatot: vírusirtók tesztje érdemes áttanulmányozni.

Kalex

1

varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Köszönöm.
Jano

0

Jaca
Jaca picture
****

Könnyű a dolga annak a vírusírtónak, amelyiknek a fejlesztői írják a vírusokat! laugh
Amúgy meg volt egy sztorim: írtam QBasic-ben egy kis programot, és mikor lefordítottam exe-re, eltűnt a file. A vírusírtó kilőtte. Pedig csak egy léptetőmotort vezérelt egy National Instrument digital I/O kártyán keresztül....

0

Inhouse
Inhouse picture
*

Szia!

Nekem sincs sok gondom egyébként velük (AVG/Avast free), XP-n és Win7/8.1 64biten-en is van fenn a környezetemben, sőt régebben Win98SE-n is is ha jól rémlik. Sokszor van olyan, hogy az egyik vírusirtó talál valamit, amit a másik nem, ezek nem feltétlenül vírusok. Legtöbbször csak túl óvatosak és a túl bonyolult feltételek miatt akad fel valamin. Nem ismerem az Avira-t, lehet, hogy szuper.
Harbourban programozok, legtöbbször az új programokra is rögtön ugrik, hogy gyanús, pedig biztosan nem az (sokszor csak pár sor), végül legtöbbször rájön magától. De, ha biztosra akarok menni, akkor kivételhez kell adjam, hogy a komolyabb programok, amik már hálózaton/interneten dolgoznak, ne legyenek feleslegesen karanténba rakva.

0

sandorverten
sandorverten picture

Szia!
Lekerült az avast,és még gyorsabb is lett a gép az esettel.
Sándor

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: nézz szét mindenhol, mert többfelé szétszórja magát
Neten van recept, hogyan lehet kiírtani

Bálint

1

guriga
guriga picture

Nálam az avast húsz éve működik csak nem szabad frissíteni, és ferde oldalakon barangolni!

0

agressiv
agressiv picture
*

Jézusom. Ha nem frissíted és elkerülsz mindent, amit az avastnak kellene megoldania helyetted, akkor tulajdonképpen nem működik, csak ballasztként szívja gépedet. Töröld le a fenébe inkább...

0

guriga
guriga picture

Néha jelez és meg nem mondom hány percenként pörög. Még a 7.0. valami van fent és jön az ablak hogy frissítsek, de 20 másodperc és elmegy. Már beleestem a frissítésbe, na akkor tényleg megfogott mindent. Nagyon nem böngészek az az igazság.

0

agressiv
agressiv picture
*

Az avast semmire nem jó, csak kamujelzéseket dobál, a gépet meg használhatatlanságig lassítja a folytonos értelmetlen szkenneléseivel. Arról nem is beszélve, amikor maga az avast lesz fertőzőt és dobálja a reklámokat, amik az avast törlésével megszűnnek.

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Az Avast, McAfee és hasonló ingyen mellékelt programok (pl. Java mellé szokták betolni) semmire nem jók.
Ami nálam bevált, az az Avira és a Kaspersky. Eset NOD futott a céges gépeken, de rövidesen lejárt a licensz, ezért javaslatomra lecseréltük Avirára. Már a telepítési ellenőrzéskor volt olyan gép, ahol 20 feletti vírust talált, holott percekkel korábban még a NOD futott rajta...
Teszteltem úgy is, hogy a NOD futott és Avira Command Line Scannerrel (AviraCMD) megnéztem és talált úgy is több gépen!

Kaspersky is hasonló arányban talál, mint az Avira, csak jobban terheli a gépet.

Amit egy másik előttem szóló írt, hogy nem frissíti az irtót, részben érthető és megoldható.

Az Avira is frissítette a programjait, azaz butább lett a korábbi változatnál, rengeteg funkciót kivettek belőle és feleslegeset tettek bele (droid irtó, VPN, stb.). Ebben az esetben le KELL tiltani az automatikus frissítést és a program fut tovább (a program maga nem frissül), ám hetente kézzel le kell tölteni az adatbázist és csak azt betölteni a programba (frissíteni). Így ha licenc van még a régi programhoz (eredeti vagy patch), addig a program maradhat és az adatbázisa frissíthető.

Viszont tapasztalatom szerint az évekkel ezelőtt kiadott Hiren's BootCD-n lévő vírusirtók is megtalálják a ma fellelhető vírusok 99%-át. A friss vírusok nem kis hazánkra íródnak elsősorban, weben pedig a régi jól bevált vírusok keringenek (driver, downloader és egyéb formában).

0

cssztivi
cssztivi picture

Igaz lehet.Én egyszer próbáltam mert valami erőszakosan társította, de halálra idegesített a folytonos kukorékolásával. Én régebben pandát használtam, most csak a CCE (Commodo cleaning essentials) van fönn, azzal mindent megtudok oldani. Ezt csak akkor használom, ha az egér szaggatottan megy, mert akkor biztosan gáz van. Az IO bit malver fighter az állandóan fut, az szokott néha jelezni, meg ellenőrizni, de irtani a CCE-vel szoktam mert az olyanokat is talál, amit más nem. A CCE átnézi a gépet,és minden gyanús,vagy fertőzött file-t bejelöl, és én döntöm el hogy töröljem-e. A viruskeresője minden használat elött frissíti az adatbázist. Nem fütyül, nem röfög, hanem keres, talál, és írt.

0

guriga
guriga picture

Mindenki elmondja a véleményét és jó, de a lényeg az, hogy ki mire használja a gépét. A NASA  biztos nem avast használ! Én eltötyörgöm vele és se nem lassít se nem gyorsít. Fölösleges itt ajánlgatni bármit!

0

agressiv
agressiv picture
*

Kb. 200+ példám van arra, hogy az avast mennyire megeszi a gépet, szóva ne gyere azzal a baromsággal, hogy nem lassít. Annak a szoftvernmek léteznie sem kellene!

0

formasu
formasu picture
*

Ha nagyon "erős" géped van, akkor is észrevehetően lassít az Avast, csak nehezebben veszed észre, mint egy gyengébb gépen.

0

agressiv
agressiv picture
*

Nagyrészt egyetértek. Ha a megfelelő blokkolók vannaka  böngészőbe beüzemelve és a windows is frissítve van, a vírusírtó használata teljesen feleslegessé válik, ma már nem igazán jellemzőek ezek a vírusok, az új zsarolóvírusokkal és hasonlókkal meg megjelenésükkor úgysem tudnak mit kezdeni. A vírusírtók ma már leginkább a kulcsgenerátorokra és cracké-ekre adnak hamis riasztást, másra nemigazán jók.

A melóban céges trend micro van, ami a gyártók oldaláról letöltött, vagy a DVD-n küldött szoftvereket blokkolja, akár telepítés és egy heti használat után is, ha úgy gondolja, de hasznos jelzés még soha a büdös életben nem volt.

A kaspersky hatékony, de csak azért mert tulajdonképpen mindenféle kimenő és bejövő kapcsolatot blokkol, általában a belső hálózaton lévő IP kamerák és hasonlók sem szoktak működni a kaspersky mellett, még akkor sem, ha a kivételek közé teszed, annó a régi melóban ezért kelett letörölni azt is.

Jómagam már egy évtizede nem használok semmiféle folyamatosan üzemelő vírusírtót még a windows-os szerveren sem, mégsincs semmi probléma.

1

lacoka
lacoka picture

Szia
a dátum és idő beállítás jó ?

0

Istvan-lab
Istvan-lab picture

Szia

Én (is) Chrome-ot használok, AdblockPlus (is) fut a Win7 gépen és néha nekem is feldobja. Néha ...

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

Az admin itt a tanyán ki szokott dobni (felfüggesztett topic), ha nem írod le pontosan a dolgot, amit meg akarsz javítani. Nem tudunk segíteni, ha nem írod le, milyen oprendszer/verzió, milyen böngésző/verzió, és írhatnál egy példát, ahol a hibajelenség előjön.
Továbbá leírhatnád, hogy milyen lépéseket tettél. (Javaslat: oprendszer frissítések feltelepítése, böngészőnél ugyanaz, próba másik böngészővel). Általánosságban elmondható, hogy olyan oldalaknál szokott előjönni, amelyek nem irányítanak át a nem biztonságos HTTP-ről a HTTPS-re, vagy amelyeknek lejárt a tanúsítványa, vagy a böngésződ tanúsítványai jártak le. Ezért kell frissíteni. Esetleg mint írták, az órád nincs beállítva.

Üdv, lcsaszar

1

sandorverten
sandorverten picture

Szia! Azt hol lehet? Soha nem jutott eszembe,de az időkép,meg a többi,miért írja.Csak valami lesz a géppel. Telón jó minden.
Üdv.

0

Mr._V.
Mr._V. picture

A nem privát annyit jelent, hogy bár HTTPS lenne a cím, de el van térítve például egy vírusirtón keresztül vagy rendszerszintű reklámblokkolón (AdGuard) keresztül megy a netes forgalom, tehát a hálózati forgalom figyelt, azaz nem privát.

HTTPS-hez certification-t képes hozzáadni a vírusirtó, vagy a reklámblokkoló is. Ha ez fel van véve, és a böngésző is ismeri, akkor lehet, hogy nem szól... pedig akkor is kéne, hiszen a hálózat attól még figyelt marad.

Szóval nem böngészőtől függ ez a hibejelenség, hanem egy hálózati forgalmat átengedő másik szoftvertől.

0

uniman
uniman picture
***

Én is így jártam, mikor előkaptam az 1 évig nem használt W7/Chrome PC-met... .Aztán frissítettem a Chrome-t és a rend helyreállt !
De vannak böngészők, amelyek megengedik a továbblépést ezekre a rendkívül veszélyes weboldalakra smiley...és vannak amelyek ezt  (egyszerűen) nem engedik meg! sad

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Opera 52.0.2871.99 (2018. 04.)
Waterfox 56.2.10 (2019. 05.)
Firefox 56.0.2 (2017. 10.)

verziókat használok, mind x64, egyikkel sincs hasonló problémám, csak akkor volt, amikor pl. az AdGuard futott és szűrt. Bár jó program, sok oldalba úgy belerondított, illetve standby után nem volt net, sajnos törölnöm kellett. Törlése után már nem voltak hasonló problémák.

Tehát egy új böngésző még nem biztos, hogy megoldja a problémáit, hiszen nekem a több mint 2 évesekkel sincs ilyen problémám.

0

agressiv
agressiv picture
*

Gondolom krómot használsz...

0

sandorverten
sandorverten picture

Szia!Igen! Üdv.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok !
Én a tanyát a firefox-al böngészem .

0

AzzA
AzzA picture
*

Mi az összefüggés ?
sandorverten állítsa be a dátum / időt

1

agressiv
agressiv picture
*

Az, hogy annak a "böngészőnek" (bloatwarenek inkább) vannak anomáliái, hogy finoman fogalmazzak... Ha megkérdezed az érintetteket, végül beismerik, hogy valóban vannak furcsaságai és nem értem, hogy miért hasznáják az emberek azt a szart.

0

sandorverten
sandorverten picture

Üdv! Ezt most nem értem...Szia!

0

AzzA
AzzA picture
*

Csak annyit szerettem volna kérni, hogy ellenőrizd a gépeden a dátumot. 

0

proba
proba picture

Állítsd el a dátumot, mindjárt hisztizni fog a géped, hogy a titkosított oldalak (hhtps) nem elérhetőek. Az általad említett hibát lehet nem ez okozza, de nem sokáig tart megnézni, hátha mégis.

0

Sponsored links