You are here

Xbox 360E nem kapcsol be !

7 posts / 0 new
Last post
hacsi1966
hacsi1966 picture

Szerbusztok

Van egy Xbox 360E konzolom ami semmi életjelet nem mutat tehát a bekapcsoló gombra semmit nem csinál a külső tápja az jó az kipróbáltam ha valakinek lenne ötlete mi lehet a gond esetleg rajzot keresnék hozzá az előző topikomat valamiért törölték kiváncsi lennék miért? Nem tudom hogyan lehet itt felvenni a moderátorokkal a kapcsolatot jó lenne ha inkább segítenének minthogy törlik az ember bejegyzését...

Például írsz egy levelet (pm). Esetleg elolvasod a topik indításnál eléd kerülő szöveget. 6 év nem elég arra, hogy elolvass 10-12 sort?

Comments
atka148
atka148 picture

Szia!
Nekem hasonló géppel(trinity alaplap) ugyanilyen hibám volt. Szerintem ellenőrizd a mellékelt fotón bekarikázott kis SMD kondenzátort! Nálam teljes zárlat volt, és tűz forró! Kicseréltem, és minden helyreállt!
(Tudom, hogy nem a legszebb kép, de a lényegen nem változtat)
Üdv!

File csatolás: 

0

hacsi1966
hacsi1966 picture

Szia

Köszi a tippet de sajna nem a bekapcsoló panel hibás..

0

irkax
irkax picture

Szia,

mérj rá a bekapcsoló panelon lévő quartz-ra hogy ketyeg e. Ha nem ketyeg akkor kuka a lap. Találkoztam már egy két darabnál ilyen hibával. Esetleg még RGH közben elkövetett baki :) Nem jó helyre ugrik a csavarhúzó és összezár ledarál egy két alkatrészt. De ha érintetlen a gép akkor első körben a stby részt kell átnézni majd az inverter részt ami a 3.3v , 5v-ot állítja elő.

Üdv.: Irkax

0

hacsi1966
hacsi1966 picture

Szerbusz

A bekapcsoló panel rendben van egy másik boxba áthelyezve tökéletesen működik magán az alaplapon lesz valami gond.

0

irkax
irkax picture

Szia,

akkor mérj rá a kolléga által mellékelt fotón található smd kondira mert ott 5v- vagy trininél 3.3v-nak kell lennie. Ha ezen feszültséged nincs meg akkor az alaplapon kell megkeresnek az 5/3.3v -ot előállító /inverter,stab, vagy bármilyen/ áramkört. Hogy ezen rész hol található visszatudod követni egy multival.

Üdv.: Irkax

0

city217
city217 picture

Szia.
Írjál még egy hülyeséget és rögtön kapcsolatba lépsz a "kívánt" személlyel. :)
Rajzot a "Wanted"-ban keresünk!
"jó lenne ha inkább segítenének minthogy törlik az ember bejegyzését." ne nyomd a gombot fölösleges, mert ha csak eddig terjed a készséged akkor fölösleges! Na elég segítség? :)

Üdv.

0