You are here

Xiaomi Redmi Note 9 S beállítási probléma

10 posts / 0 new
Last post
pistili
pistili picture

Üdvözlet a Tanyásoknak!
A névjegyzékben nem tudom a nevekhez hozzárendelni a csengő hangot. A kiválasztott névnél a jobb felső sarokban a három pöttyre kattintva 9 lehetőség jön fel. Az 5. a csengőhang, rákkantitva visszaugrik az összes névjegyre. Hol van a kutya elásva?
Második beállítási problémám:
A gyorskapcsoló menüben eltűnt a szerkeszthetőségi lehetőség. A gyári leírás szerint az „ egyebek” gombra kattintva lehet ezt megtenni, de nincs „ egyebek” és semmilyen gomb, ami erre szolgálna.
Az op rendszer MIUI Global 11.0.4 és Android 10 van a telefonon.
Valaki találkozott már ilyen jelenségekkel

Comments
glmikc
glmikc picture

Hello.A gyorsmenüt lehuzva,ha van lent az alján két darabb pöty,akkor huzd el balra,és ott lesz a szerkesztés.Üdv.

0

pistili
pistili picture

Szia!
Helyreállt a rend, a múlt heti  frissítés után a "szerkesztés" gomb is meg lett.
Pistili

0

pistili
pistili picture

Szia!
Nálam nem egészen ez látható.Ez itt a probléma.
Köszönöm a tippet, de a megoldás hol rejtőzik?
Pistili

0

imrus101
imrus101 picture

Hali!
Ha a gyorskapcsoló az a gyorsmenü lenne, amit a kezdőképernyőn fentről lehúzással hozol elő, amiben a wifit, GPS-t, stb. tudod ki-be kapcsolgatni, akkor az a rossz hír, hogy már a Redmi 8-on sincs meg ez a lehetőség. Valamelyik frissítés során "elmúlt". Kerestem rá megoldást, de csak olyat találtam, ahol rootolni kell a telefont, azt pedig nem szeretném. Érdekes, hogy a Redmi 7-esen még ott van, pedig azon MIUI Global 11.0.10 van, de az Android csak 9-es. Ha találsz valami megoldást, akkor érdekelne engem is.
imrus101

0

pistili
pistili picture

Szia!
Amikor elkezdtem életre kelteni a telefont még megvolt az "egyebek" gomb és működött is a szerkesztés, de közben szerintem frissült a rendszer és eltűnt a menüpont. Írtam ez ügyben visszajelzést a Xiaomi-nak, de nem válaszolnak.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Nekem csak sima Redmi 9 van, de ott a csengőhang választásnál feldobja, hogy melyik programot választom: hangrögzítő, fájlkezelő, Zene. Lehet, hoyg a zenékhez olyan programod volt kiválasztva, amit közben eltávolítottál?

Illetve ha hülyeségeket csinál, akkor egy újraindítás szokott segíteni. 

AZ a gyorskapcsoló micsoda?

0

pistili
pistili picture

Szia!
Gyorskapcsolónak azt hívják,mikor a kezdőképernyő tetejét lehúzod és ott vannak kapcsolók. Wifi,BT,lámpa repülőmód stb.Más telefonokon erre van egy külön szerkesztés gomb,itt a többi gomb között kellene lenni egy "egyebek " gombnak.
A csengőhangot ki tudom választani, de az mindegyik névjegyre érvényes. Névjegyenként nem lehet. A csengő hang alapján nem tudom meg ki hív.
Többször újraindítottam, de nem történt változás.
Pistili

0

uniman
uniman picture
***

Nevezzük inkább a nevén !

0

pistili
pistili picture

Jogos.

0

Sponsored links