You are here

YAMAHA RX-V367 nem szól, vége megy

9 posts / 0 new
Last post
hidysze

Sziasztok!
Az erősítő Yamaha RX-V367 kapcsoló ic-je nem működik, rendeltem egy másikat és kicseréltem, de sajnos minden maradt a régiben. A tápok jók és az érdekessége az, hogy a bekapcsoláskor egy pillanatra van adatforgalom, de a későbbiekben hiába utasítom bármire /bemenetválasztás/ semmi sincs. Tuner üzemben a bemeneten van jel a kimenet meg nulla. A gyári rezetet megcsináltam. Gondolván hátha már valaki végigjárta az áramköreit és egy ihletet adva tudna segíteni.
Köszi

Comments
torokj

Szia,
Szkóppal nézted?Hol akad el a jel? Muting áramkör?

0

Vote up!

You voted ‘up’

hidysze

Szia! Mindent megnézetem, de lehet, hogy túlbonyolítottam.
Kösz

0

Vote up!

You voted ‘up’

dobcsizs75

Üdv!
Én 2db rx-v371-el jártam ugyan így, csak kattant a relé és pár másodperc múlva semmi, a resetelés sem segített, a tápok rendben voltak, kb 2 hónapig szenvedtem velük de semmi.

0

Vote up!

You voted ‘up’

hidysze

Szia!

Szenvedtél vele, de mi volt a meglátásod, szintén a kapcsoló ic-nél akadt el a jel?

0

Vote up!

You voted ‘up’

SzBálint
SzBálint's picture

szia: ha segít, a rajza fent van a tanyán

Bálint

0

Vote up!

You voted ‘up’

hidysze

Szia! Kösz de az volt az első amit megszereztem

0

Vote up!

You voted ‘up’

dobcsizs75

Már túl adtam rajtuk, amúgy letöltöttem.

0

Vote up!

You voted ‘up’

hidysze

Sziasztok!

Két adatforgalma van: az egyik megy a kijelzésre a másik pedig vezérli a kapcsoló ic-ét. Sajnos ez az utóbbi hiányzik, Miért? Tíltáson van vagy a digilap system ic hibás, kvarca megy.Honnan tudom meg azt, hogy nem-e valamelyik bemenetének -HDMI- hibája okozza?

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content