You are here

TDA8842 csere TDA8844 -el

8 posts / 0 new
Last post
istiegei
istiegei picture

Jó estét mindenkinek.
Egy Thomson tx807 panelen cseréltem a TDA8842 ic -t, sajnos nem volt más csak TDA8844. Viszont most nincs szinkron se vízszintes sem függőleges. Nem talál az ic bele vagy rossz?

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
kattila
kattila picture

Szia
A Mivarom -nal van 8.90 lei

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

A csatolmányból is látszik, hogy a TDA8842 90°-os képcsövű készülékekhez készült, míg a TDA8844 110°-osakhoz, ugyanis csak a TDA8844 tartalmazza a horizontális geometria (EW) beállítást biztosító fokozatokat is.

Ennek megfelelően az adatbuszról más-más címzésű utasításokkal kell vezérelni az IC-ket. A TDA8840/41/42/46/46A IC-k utasításkészlete egymással kompatibilis, és a TDA8843/44/47 IC-k utasításkészlete is egymással kompatibilis, de a TDA8842 és a TDA8844 már nem.

Üdv:
Fülesmester

File csatolás: 

0

gyuri50
gyuri50 picture

Szia!
A HQ-nak van.
http://www.hqelektronika.hu/search.php?q=TDA8842
Bocs. most néztem meg, hogy hol laksz.
Üdv. Gyuri

0

nagypapi
nagypapi picture

Szia!
Megnézem,hogy van-e még,s ha kell megegyezhetünk!

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia Nagypapi!

Romániába is postázod?
De úgyis mindegy, mert Istiegeit már nem is érdekli, két napja nem reagál a hozzászólásainkra.

Üdv:
Fülesmester

0

istiegei
istiegei picture

Jó estét mindenkinek.
Köszönöm szépen mindenkinek a jóindulatát. Megrendeltem kaptam Romániában egy forgalmazót. Azért nem reagáltam eddig mert nem voltam pár nap internetközelben. Még egyszer bocsi és köszönöm.

0

nagypapi
nagypapi picture

Szia Fülesmester!
Ha van pontos cím,miért ne!A régi VESTEL-es korszakomból van még sok megmaradt alkatrészem,szerintem ilyen is van,meg még pl:sokkimenő amire a HQ azt írja,hogy kifutott típus nem rendelhető.Ezeket még a gyár küldte,nem hamisítványok mint a házi raktáramban levő BU808DFI-k sem,5-7 éve jöhettek a gyárból!Egyszer leltárba veszem őket aztán,ha valakínek kell valami kapásból tudok majd válaszolni.
Üdv:Endre

0