Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

RACAL DANA MODEL 9926 AND 9927 FREQUENCY METERS UP TO 1,3 GHZ

METER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.2 MB
Page
42
Category
METER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar racal manual?
Document preview [1st page]
RACAL DANA MODEL 9926 AND 9927 FREQUENCY METERS UP TO 1,3 GHZ service manual (1st page)
Preview of RACAL DANA MODEL 9926 AND 9927 FREQUENCY METERS UP TO 1,3 GHZ [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
RACAL DANA MODEL 9926 AND 9927 FREQUENCY METERS UP TO 1,3 GHZ service manual (2nd page)
Preview of RACAL DANA MODEL 9926 AND 9927 FREQUENCY METERS UP TO 1,3 GHZ [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    RACAL DANA MODEL METERS UP TO 9926 AND 9927 FREQUENCY GHZ
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant METER forum topics:
Sorkimenő teszter
Üdvözletem! Megépítettem az oldalon levő sorkimenő tesztert. , de úgy néz ki nem működik, legalábbis nekem. Bekapcsoláskor az első piros led-nek kellene csak világítania. De nekem világít a 3 piros a 2 sárga és egy zöld villog. Rákötöttem egy jó sorkimenőt, tehát ott kb. 6-7 db led-nek is világítani kéne, de csak az első piros világított. Ellenállások, diódák átmérve. Annyi hogy a javasolt MKT kondenzátorok helyett, kerámikondenzátorok kerültek bele (bár nem hiszem hogy ez sokat változtat). A leírásban levő összekötést is megcsináltam (R4-R5-el). Mi kerülhette el a figyelmem? Mit cseréljek? Kösz előre is!!!
WELLER WSA-1 át lehet alakítani, hogy meghajtson egy WELLER HAP1? Megoldás átkötésre?
Weller WSA1 állomás. Eredeti német szép nagy. Rá lehet mókolni egy HAP-1 Hőléget valahogy? Próbáltam de nem sikerült... ami hozzá van DSX-80 azt szépen kezeli, de a hap-1-ben tök más cuccok vannak...Laikus... Na remélem valaki talál erre is megoldást nekem nem ment... az egyikben "ds80" a betétből csak 2 piros )gondolom ez a füttőszál) 2 kék jön ki )ez nemtom mi "hőmérő" talán no meg a többi de az most nem lényeg. a hap1-ből 2 piros, 1 kék... TEhát valami nem ok. máás lehet a hőmérő része és ezért nem kapcsol rá tápot az állomás? Ha valaki otthon van ebben a témában, jelezzen. Teszek fel egy WSA-1 képet, sajátom Meg teszek fel egy WMA-1 belsőt. A páka levegő része megoldott, mivel az ugyanaz...de a páka vezérlést valahogy meg szeretném oldani. Előre is köszi mindenkinek! :) "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el"
Milyen analóg multimétert vegyek?
Sziasztok!Kedves kollégák!Két barátomon szeretnék segíteni!Az egyik leejtette analóg multiméterét.Tönkre ment.A másik digitális multimétere(800 Ft-os kategória)végképp elromlott.Mindketten analóg multimétert szeretnének új műszerként!Természetesen olcsót.Ugyan is mindketten 230V-os villanymotort is szoktak mérni.Az pedig "eszi"a műszert az induktív lökés miatt.(Nektek nem kell magyaráznom.)Tanácsotokat szeretném kérni!Milyet ajánlotok?Feszültséget,áramot,(egyen/váltó) és ellenállást szeretnének mérni!Mit vegyenek a kollégák?Hol lehet kapni?Mibe kerül?Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.Üdvözöl benneteket Jano
Dízel füstölésmérő javítás, elakadtam MMG-AM DFM-2
Sziasztok! Régebben hozzám került ez a szerkezet sajnos hibásan és szétszedve.. Most gondoltam neki állok de információ hiányában elakadtam. Amire eddig jutottam: Táp részében kondikat kicseréltem nulla kapacitásúak voltak így a műveleti erősítők tápjai sem voltak rendben most egyformán -10.4 0 +10.4V valószínűleg ez a gyári. A panel szinte javíthatatlan egyből lejönnek a forrszemek.. :( Az érzékelőben van egy FIGARO 812 gáz érzékelő és egy szerintem mikrofon kapszula csak nem tudom miért mi a szerepe. A piros és kék vezetéken 20.8V a feszültség, első gondolatom az volt hogy akkor ez megy a szonda + - jelzéséhez de a szonda adatlapja max 5V-ot ír fűtésnek márpedig a + - közvetlen kapcsolatban van a FIGARO fűtésével 2,5 láb Ami még furcsa hogy folyamatos végkitérésben van a műszer ha testre kötöm a bemenetnek vélt szálakat akkor is. Műveleti erősítők méréseim szerint jónak tűntek. Kapcsolási rajzot sehol nem találtam de még csak működési leírást sem a műszerről.Tehát már az is segítség lenne ha valaki tudna pár dolgot mondani róla. Szén monoxid, dioxid vagy az oxigén jelenlétét méri? Csatoltam pár képet róla. Bármilyen segítség jól jöhet. Előre is köszönöm! Üdv:
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce