Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
CHASSIS PT-92 SERVICE MENU
TV - SERVICE MENU
Type: (PDF)
Size
50.5 KB
Page
3
Category
TV
SERVICE MENU
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
CHASSIS PT-92 SERVICE MENU service manual (1st page)
Preview of CHASSIS PT-92 SERVICE MENU [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
CHASSIS PT-92 SERVICE MENU service manual (2nd page)
Preview of CHASSIS PT-92 SERVICE MENU [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Grundig chassis J5 -höz keresek frissítést vagy dump-ot - Megoldva!
Sziasztok! Eddig nem találkoztam ezzel a típussal, de most van egy 40VLE7321BL Grundig tv amit frissíteni kellene. Az elektroda.pl -en egy toshiba frissítést javasolnak, de az nem kell neki. Ha bedugom a fat16 -ra formázott pendrive a toshiba fájljával, nyomom a P+ gombot és bekapcs akkor villog 4 -et és kialszik a led. Amúgy sima bekapcsoláskor csak világít a led. Gombra, távirányítóra nem reagál. Táp bekapcsolt állapotban, háttér és t-con táp kikapcsolva. SPI-t töröltem és visszaírtam, nincs változás. Előre is köszönöm! Joco
HYUNDAI HU-D25 chassis: 5800-A5N110-02 tápegység
Sziasztok! Egy havernak szeretnék segíteni, a fent nevezett tv-jében állítása szerint már legalább egy éve a kép mindkét oldalt 2-2cm-t összeugrott de ez nem zavarta, aztán egyszer csak füst. A tv-t megbontva szemmel láthatóan a táp primer oldalán egy kisebb marék alkatrész elszállt+sorvég tranyó. Rajzot letöltöttem innen ami hasonlít rá, a tápban szereplő ic viszont STR F6456 erről semmilyen adatot nem találtam esetleg valaki tudná hol tudom beszerezi? (drága-e nagyon?) esetleg helyettesítő? Gondoltam ha helyre rakom a tápot +sorvégtranzisztor még lesz belőle valami. Kösz mindent!
Sony KDL 37W5820 -hez eeprom dumpot keresek. EX2L-BASIL chassis
Sziasztok! A hétvégén hozták ezt a Sony lcd-t. Világít a zöld led, gombokat nyomogatva villog. Kikapcsolástól a led pirosra vállt de a táp nem áll készenlétbe. Visszakapcsolástól újra zöld. Inverter csatlakozó lehúzásával indítható, működik - de a main nem kapcsolja be sem az invertert sem a t-con tápját. Minden feszültség rendben, kotta van itt a tanyán is hozzá. Az usb tápja is kikapcsolt állapotban marad, de van egy szerviz kártyaolvasó egy kis műanyag ajtó mögött. Ebbe Memory Stick kártya kell, nem is csoda - a Sony ezt a kártyatípust favorizálja. Az usb frissítéshez megvan a fájl a sony oldaláról, de a memory stick -be lehet hogy más tartalom kellene. Ezen a fórumon sikeresen megjavították ezt a chassist ugyanezzel a hibával, de a google fordítóval lefordítva nem tudom kihámozni hogy hogyan sikerült. Valami lengyelektől kapott fájlokkal csinálta: http://monitor.net.ru/forum/sony-kdl-37w5710-shassis-ex2l-basil-info-457899.html Ha valaki találkozott ezzel a hibával vagy sikerül a fenti fórumból kihámozni hogy ők hogy csinálták, kérem segítsen ki ebben a szoftver cserében. Addig is szerzek valahonnét memory stick kártyát, mert az sd kártyát bedrótozva lehet hogy nem fog menni. Köszönöm!
Panasonic TX-28MD3P tv EURO-2M chassis függ végfok hiba Ismét
Sziasztok!
A  fenti TV függőleges végfok IC csere után ismét megadta magát. A cserélt IC LA7845N, cserélve lett továbbá C456 220u/50V és C455 220u/35V, ill. D456 MA2160BLFS zener, amely zárlatos volt. A zener helyett BZX85C16 16v 1,3W került beépítésre.
A zener ismét zárlatos. Lehet, hogy rossz a helyettesítés? Az IC helyett LA7846-ot rendeltem előző fórumokban leírtak alapján. Kérném segítségeteket, hogy mi az amiről esetleg megfeledkeztem, ill. a zéner helyettesítésről mi a véleményetek? (Az MA2160BLFS zéner ami benne volt már nem kapható, ill külföldről lehete, de aranyárban). Előre is köszönöm.

Új IC : LA7846 mechanikus átalakítással. Kevésbé melegszik kb. 50oC-os 4óra üzem után. Remélem bírni fogja.
Köszönöm a hozzászólásokat!

Sziasztok!
Ismét  probléma merült fel. A  fenti D456-os pozícióban lévő zéner ismét elszállt, pár óra üzem után. A 27V tápfesz rendben volt. A kép csak a felső részen ugrott össze, redőny szerűen ereszkedett le.  Kiiktattam a zénert és rövid időre bekapcsoltam a készüléket nélküle. . A kép jó lett. Akkor most nem tudom mi a szerepe. Mellékelek egy képet a végfokról. Ha valakinek van ötlete akkor kérem segítsen.

 
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling