You are here

Samsung HT-THX25 nagyon halk

3 posts / 0 new
Last post
papir
papir picture

Sziasztok!
Az a gond ezzel a házimozival hogy minden csatornán szól tisztán de nagyon halk, max hangerőn is alig érthető a szöveg, ez van minden üzemmódban, menüből nem állítható ezzel kapcsolatban semmi sem, ill. nem lett hangosabb semmilyen változtatással.
Rajzról is és a panelről nézve is a tápok rendben vannak, nem változik a hangerő melegítésre sem, venti megy rendesen, hirtelen nem látom át hogy merre kéne nézelődnöm, melyik fokozatban kellene a hibát keresni?
Működésileg annyi hiányosságot találtam csak hogy az audió lemezt nem játsza, egyébként minden funkciója rendben van, köszi előre is ha segít valaki.

Comments
papir
papir picture

Szia! Van vonalbemenet, szól is róla de ugyanolyan halk mint dvd-ről, szabályozni lehet, a mute gombra lenémít teljesen, szóval mindene működik csak nagyon halk.
Nekem innentől sem egyértelmű hogy a végfokpanelen van a hiba, külön mute tranzisztorokat nem látok se a panelen se a rajzon, úgynéz ki hogy még dolgozni kell rajta csak nem tudom merre keresgéljek.

0

Hjoco
Hjoco picture

Szia!

Ha van vonalbemenete (AUX vagy hasonló) akkor próbáld ki onnét is hogy be határoljuk a hiba okát. Lehet a DVD is és az erősítő is a hibás. Sima lejátszóknál gyakran előfordul hogy a kimeneteken lévő némítás állandósul. Ilyenkor a némító tranzisztorok bázisát földre szoktam tenni, és ismét van hang.

0