You are here

WAYTEQ HD-95CX dvbt vevőn,hogy lehet kikapcsolni az AUTÓMATIKUS KÉSZENLÉT et Megoldódott.

17 posts / 0 new
Last post
marosi
marosi picture

Szevasztok
Vettem egy fentebb megnevezett vevő egységet,amitől hát nem vagyok elragadtatva,de már mindegy,elhozták,az első kérdésem az lenne hogy milyen videó fájlokat lehet vele lejátszani,mert a leirásban egy kummát nem ejtenek róla,a második meg a topiknyitó kérdés lenne
Olyan lassu hogy az még,a Strongomhoz képest egy fos,igaz szebb a képje,de em tartja olyan jól a jelet jobban akadozik,szóval már bánom hogy elhozattam,mert ma tudtam meg hogy a jövőhónapban ide ér a kábel tv 15 magyar csatornával többek között.

Comments
marosi
marosi picture

Szevasztok
Nem alkartam uj topiot inditani,mert megnt leszólnak,a mult héten voltak itt a vejem nagyapjaék odaátról,és azt mondta Debrecenben,valamilyen cég ,vagy nemtudom pontosan,,tévébe beépithető digitális vevő paneleket árul.
Tudtok e erről valamit,esetleg valaki épitett ilyet már be?

0

uniman
uniman picture
***

Hello Marosi.

Ez túl kevés infó...de ha nagyon akarnánk, ezt burkolat nélkül be tudnánk építeni:

Üdv.: uniman

0

marosi
marosi picture

Szia Uniman
Sajnos többet én sem tudok,illetve csak anyit mondott hogy nemkell külön táv hozzá,hanem a tv sajátját használja,az általad feltett modult volt szerencsém beállitani én nemtudom meddig müködik,de annyiraforró müködés közbe,hogy majdnem hogy nem álja a kezem.

0

marosi
marosi picture

Szevasztok
Na eddig tartott a beltéri,ma volt egy áramszünet,aztán már nem akar indulni,a tv tátviszi av ra de semmi indikáció nincs rajtanem szadtem szét mert garanciális holnap vissza küldöm.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
Firmware "friss"?: 2012.07.19 http://wayteq.eu/en/node/475
Üdv.: uniman

0

marosi
marosi picture

Szevasz Uniman
Lehet hogy az lesz a vége,csak mekérek valakit aki megcsinálja,mert nekem nemnagyon megy ez a frissitgetés,illetve nemnagyon szeretném elbaltázni.

0

uniman
uniman picture
***

0

marosi
marosi picture

Szia Uniman
Na most már értem ki is kapcsoltam,a kedvencek alatt van ez a menü,benéztem rendesen,amugy a TRIAX TR41 es köszöni szépen meg van az is semmi baj nincs vele,kitünő nem szaggat ,már 3 van ezzel együtt ezt csak azért hozattam mert kártyafogadós,aztán ha netán felvet a zsé akor majd egy rokonnal hozatok bele kártyát.
Volt még egy másik tipus is arra nem emlékszem a nevére az a scartba dugódott bele,szintén kártya fogadós,de azon valahogyan kivolt téve a hütőborda,na az ugy főtt hogy alig lehetett megfogni,azért maradtam ennél.

0

Cormyus
Cormyus picture

Szia!
Talán ez válaszol néhány dologra. http://www.digiportal.hu/page.php?125
Jó olvasgatást. :)
Üdv!

0

marosi
marosi picture

Szevasz Cormus
Hát átovastam a videófájlokról már tudom melyiket olvassa le,de a fő kérdésre nem adott semmi választ,egy kicsit fel van tuningolva ez a leirás mert sokban nem egyezik a valósággal,méghogy falról visszavert jelet is veszi,egy nyavaját.

0

Cormyus
Cormyus picture

Szia!
"méghogy falról visszavert jelet is veszi,egy nyavaját." Dehogynem, ha van a falon tükör! :D Amúgy ha akadozik akkor egyértelmű hogy kevés neki az antenna,a tunerek között érzékenységben sajnos elég széles a skála. Ezt én is tapasztaltam. Van amelyik tökéletesen megy gyengébb jellel is,van amelyik már néha kockásodik ugyanazzal,sőt van olyan is ami nem is talál meg minden adót.
Üdv!

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: egy jó UHF antenna kell hozzá.

Bálint

0

marosi
marosi picture

Szia Bálint
Na most lőttél meg,a Stronghoz miért nem kell ha rádugom,azzal nem akadozik.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: Cormyus megírta.
Ha van 6 mm-es alucsöved, meg 15x15 mm-es alu zártszelvényed, készíthetsz ilyet. 50 km-ig jó, kipróbálva.
Ha adsz címet, átküldöm eredetiben.

Bálint

Elküldtem,

Bálint

0

marosi
marosi picture

Szia Bálint
Nem kaptam meg a csatolmányt,csak a szöveg jött meg.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: elküldtem, talán most jó lesz.

Bálint

0

Sponsored links