You are here

Eumig Metropolitan cc

7 posts / 0 new
Last post
belfi

Sziasztok!Hozzám került javításra egy Eumig Metropolitan CC HI-Fi berendezés.A problémája az ,hogy nehezen éled fel a táp és a funkciót választó gombok mindig vissza állnak készenlétre. Ha valakinek lenne hozzá kapcsolási rajza és megosztaná itt a tanyán vagy elküldené nekem nagyon megköszönném.e-mail:belfi45@hotmail.com
Köszönettel belfi

Comments
SzBálint
SzBálint's picture

szia:exGelkásnak akkor is igaza van,első körben az összes táp és szűrőkondit cseréld.
Ezt rajz nélkül is meg tudod csinálni.
Utána a kapcsoló gombokat meg kell vizsgálni,stabilan kapcsolnak-e.
Ha Isostat akkor Kontakt spray, ha mikrokapcsolós, lehet átvezetés is.

Bálint

0

Vote up!

You voted ‘up’

exGelkás
exGelkás's picture

Szervusz belfi!
Rajz hijján, egy jótanács. Ha kapcsolóüzemű táp van benne, akkor, rendszerint egy kondigarnitúra csere, vagy ha van ESR mérőd, akkor kiszűrve a hibásat.
Üdv:
exGelkás

0

Vote up!

You voted ‘up’

belfi

Üdvözöllek!Ez egy nagyon régi HI-FI komplexszum irtózatosan nehéz de hallottam szólni. Ez valóban az ami rávan írva Magas-Hangzáshűség.Régebben már csináltam ilyet akkor a táp teljesen leállt .Most indulna de valami letiltja ezért kellene a rajz.(70 IC 160 tranzisztor több marék dióda)Nem kapcsolós a táp sima nagyáramú 40v os végfok feszültséggel. Azért köszönöm a tanácsot a kondikat soha sem árt figyelni.
Üdv belfi!

0

Vote up!

You voted ‘up’

exGelkás
exGelkás's picture

Szervusz belfi!
Ez egy jó lehetőség, itt van a sógoréknál, tehát nem is messze, és magadénak tudhatsz egy gépkönyvet. Van még rá egy heted!
http://cgi.ebay.at/Service-Manual-EUMIG-METROPOLITAN-CC-+-CCD_W0QQitemZ3...
Üdv:
exGelkás

0

Vote up!

You voted ‘up’

belfi

Szia!Köszi a tájékoztatást de jártam azon az oldalon.Sajnos gépkönyv nélkül is megállapítható volt a végfok teljes zárlata.Most méregetem a vélhetően még működő tranyókat.El leszek vele egy darabig.Ja találtam az ebav-on is SM-et de az is fizetős és macerás.Van egy illető (nem Magyarországon) akinek van de azt irja hogy azért nem tesz fel mert nagyon rossz a minősége és 200(!??)oldal a terjedelme igaz 5 nyelven, de a Magyar az nincs közte.
Úgy látszik nincs szerencsém.

Üdv belfi!

0

Vote up!

You voted ‘up’

exGelkás
exGelkás's picture

Szervusz belfi!
Ez az anyag is 116 oldal, ami A4-s, és A3-s oldalakat is tartalmaz. Viszont, maga a kapcs rajz, csak max néhány oldal lehet, a többi, a beállítások, alkatrészjegyzék, stb.
Marad a hibakeresés jóval lassúb módja. Sok türelmet hozzá!
Üdv:
exGelkás

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content