You are here

DAEWOO 20A5T , sasszé CP375. Nincs kép hang.

10 posts / 0 new
Last post
dínó
dínó picture

Jó estét mindenkinek!
Működik a tv, de nincs se kép se hang. A segédrács feszültség felemelése után látszik hogy megy a sorvég is. Kisebb a sorméret és a kép fel van csúszva, de adás nem jön.Olyan mint mikor AV üzem módban van. A tápegység jó, a sorkimenő jó , az eltérítő tekercs jó, mert mind kipróbáltam.Végül szkóppal mérve, kiderült hogy a sor eltérítés nem 64us hanem kb 40us.Próbáltam cserélni a kvarcokat, de nem lett jó. Pillanatnyilag nem jut eszembe semmi. Holnapra kész kellene legyen.
Jól jönne a segítség.
Üdv
dínó

Comments
kattila
kattila picture

Szia
Probald atirni a memoriat,igy volt egy Sony-nal is az megjavult.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Ha a tápok jók, akkor a TDA8374A IC.
http://monitor.espec.ws/section1/topic121374.html

Óh, de szép! Jaj, de szép... Nézzük meg a belsejét! (Kun László)

0

dínó
dínó picture

Jó napot mindenkinek!
Az éjjel már kicseréltem a TDA8374 ÍC-t, és jó lett. A tápokat előtte kielkóztam.Ma hazavittem. Mondtam hogy várjanak legalább 2 órát,ne kapcsolják be. mert hideg és nedves, és pattog . 1 bekapcsolás erejéig megmutattam hogy működik.Így megint tönkre fog menni. 1 óra múlva szóltak hogy megint rossz. Mi a fenét csináljak az ilyenekkel?

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Törd össze...

Amikor bekapcsoltad nedvesen, lehet, hogy tönkre tetted.. Miért kapcsoltad be?

Óh, de szép! Jaj, de szép... Nézzük meg a belsejét! (Kun László)

0

ELKO4
ELKO4 picture

Ugyanaz lett a hiba?

Üdv.

Tamás

0

dínó
dínó picture

Most megyek megnézni.

0

dínó
dínó picture

Nem ma kezdtem.Te hogy szoktad elkérni az árát ha nem látják hogy működik?A gond ottvan hogy én mondtam hogy legalább 2 óráig ne kapcsolják be, és 1 óra múlva szóltak hogy nem jó.Vajon vártak 1 óra alatt 2 órát?

0

BLLaci
BLLaci picture

Szia!

Ha olyan körülmények között használják (vizes lakás), ahol könnyen párásodik, akkor mindegy, mit magyarázol nekik. Ha a sortrafó pattog, fújhatod. Ha megint elszállt az IC, Te elviszed, Nálad kiszárad, hazaviszed, bekapcsolják, valószínűleg elszórakozhattok egymással egy darabig, aminek általában az a vége, hogy ráfizetsz. Éppen azért, mert nem ma kezdted, a legtöbbünktől jobban kellene tudnod, hogy kell az ügyfelekkel bánnod, hogy Te jól szállj ki az üzletből. Ne vállald be gariban! "Vajon vártak 1 óra alatt 2 órát?"

Üdv: Laci

0

city217
city217 picture

Szia.
Még azért nincs annyira rossz idő hogy órákat kelljen várni a bekapcsolással, de legközelebb mond azt hogy be se kapcsolják. Ez volt a humor. :) Valami miatt tönkre megy az az IC, no azt kellene megkeresni és átadás előtt járatni, ki-be kapcs stb. Nem követtem a topic-ot csak erre a idő eltolódásra figyeltem fel. Megnézem és ha tudok akkor mondok okosabbakat is.
Üdv.

0

Sponsored links